Jump to content
POLITISTI.ro

Cocalari fara frontiere


Recommended Posts

Postati aici imagini si clipuri cu toti cocalarii pe care ii gasiti. Am rugamintea totusi sa pastrati decenta si sa respectati regulile forumului in sensul de a pastra curat si serios forumul fara a posta lucruri indecente. :emo-yessir: Incep eu cu primul clip. "Se moare dusmanii mei..." :D

Link to post
Share on other sites
 • Replies 76
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Catalin

  7

 • Dan

  6

 • Dorin17

  5

 • Cristi

  4

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Cocalar imputit

Priviţi aici nişte "abuzaţi" ce ne plătesc salariile. Viitorul ţării dom'le!  

Cred ca stie bataie, ca a mai luat

Posted Images

serhente Garcia

Dupa ce ca-si fac reclama pe youtube si/sau pe siteuri dedicate (cocalari.ro.org.com.rom. ........) ii mai promovam si aici?

Link to post
Share on other sites
anamaria1292
veche Anamaria.. a fost pe toate canalele !

Stiu,dar nu m-am putut abtine sa nu o pun.. :ner:

@copman, dupa cum vorbeste cocalarul pare pocait..un predicator ceva :naughty: ,la vreo adunare. :ner:

Link to post
Share on other sites
 • Moderator
Catalin

Pe asta-l stiti? Citez:
Mă-nțelegi ... deci ... mă-nțelegi !?!
Deci mașina este degradată total ... deci nu este ... irecuperabilă!?
Toată lumea, bănuiește pe fiecare ... ?!


:))

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
Ionutz88

Pe asta-l stiti? Citez:

Mă-nțelegi ... deci ... mă-nțelegi !?!

Deci mașina este degradată total ... deci nu este ... irecuperabilă!?

Toată lumea, bănuiește pe fiecare ... ?!

:ner:

Catalin, "domnul" din imagini, pe numele sau, Dorel Tukacs, a fost retinut la inceputul lunii mai (impreuna cu alte persoane) pentru santaj si asociere in vederea comiterii de infractiuni. La sfarsitul lunii iunie a fost condamnat la 2 ani si 3 luni de inchisoare (numai ca sentinta nu este definitiva).

Cand au fost retinut, politistii au gasit asupra lor: 7.600 de euro, 16.517 lei şi 941 USD...asa ca, la "valoarea" lui, nu trebuie sa stie "sa vorbeste romaneste" :doh:

O zi buna :emo-yessir:

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

"Alţii munceşte 15 ani să îi aibe pe ăştia şi eu ia uite aici. Eu muncesc o zi" Incultura şi cocălăreala tipic românească.

Edited by copman
Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

,,Inteligenti" din astia au fost ,sunt si vor fi .Tragic este faptul ca unii ajung in posturi cheie ,de conducere si atunci sa vezi ,,distractie ".Daca se va face remaniere guvernamentala,dupa cum se aude ,poate se gaseste si un loc de ministru pentru Domnul muschi de mai sus.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Părinţii cocalarului cu Maseratti îşi cer scuze: „Noi l-am crescut doar pentru organe”

" Doi oamenii de ştiinţă britanici, soţ şi soţie, susţin că Petre Crăete este rezultatul unui experiment medical nereuşit din anii 70, experiment prin care se încerca obţinerea de organe umane de la retardaţi. Anunţul vine din partea celor care l-au crescut, iar acum regretă nespus ce au făcut.

Ca retardat, Petre Crăete a fost obţinut în laboratorul unor oameni de ştiinţă lipsiţi de scrupule, care l-au dat spre adopţie unei familii din Calafat. Părinţii adoptivi l-au crescut ca pe orice alt animal de companie. Dumnezeu i-a ajutat, iar ei i-au oferit lui Petre toate cele necesare traiului: hrană, adăpost şi steroizi. Treptat însă, părinţii au prins drag de el şi n-au mai vrut să-l sacrifice pentru organe, aşa că l-au trimis să se facă cocalar, prin puterea lui Dumnezeu.

La vârsta de şaisprezece ani, Petre Crăete a fugit de acasă, cu ajutorul lui Dumnezeu. El a reuşit să spargă geamul din camera sa, pe care o împărţea cu un cimpanzeu albinos, şi dus a fost. În Anglia a ajuns pentru un implant de nări, dar a rămas acolo după ce şi-a găsit un post de paznic de noapte la un lacto-bar din localitatea Londra. În timp, cocalarul a prins obiceiul să-şi holbeze nările la camera de filmat, cum făcea şi fostul său coleg de cameră." - Time News Roman

Si inca un videoclip al cocalarul in speta :

http://youtu.be/oF2QcCldZMo

Edited by Eduard
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Ţăranului cu Maserati i-a venit o "idee genială"

Petre Crăete loveşte cu un nou filmuleţ pe YouTube: şi-a luat curea Louis Vuitton şi a găsit soluţia ca Traian Băsescu să poată conduce România şi după 2012.

"Ţăranul cu Maserati", Petre Crăete, a revenit pe YoutTube cu un nou filmuleţ. "Suntem, aici, la countryside (adică la ţară, n.red.), în inima pădurilor englezeşti, la un luminiş. Este un loc foarte frumos şi relaxant. Aşa cum mai marii poeţi, mai marii luptători şi mai marii cârmuitori din vechime veneau în locuri din aceastea frumoase să se regăsească şi pentru a le da anumite idei strategice, aşa vin şi eu, care sunt un fel de Eminescu, să mă reculeg aici. Aici îmi vin idei", explică "gorila" britanicului Alex Reid la începutul filmuleţului, în timp ce pe fundal se aud zgomote de maşini.

În continuare, Petre Crăete se laudă cu o curea pe care şi-a cumpărat-o de curând. "Mi-am făcut cadou o curea originală Louis Vuitton, din piele de crocodil, făcută la Paris, o curea la care mulţi doar visează. Această curea costă cam cât 30 de curele ale unui om obişnuit, ale unui om care munceşte pe zece milioane de lei: costă 1.000 de lire", se laudă "ţăranul cu Maserati", după care susţine că a găsit soluţia pentru faptul că Traian Băsescu nu mai poate candida şi pentru cel de-al treilea mandat de preşedinte: Emil Boc să devină preşedinte, iar Traian Băsescu să devină premier.

http://youtu.be/I9htdrV3qKc ... :ner: :ner: :ner: ... nu ma pot abtine !

Edited by Eduard
Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.