- 0
Declarare / anunţare la poliţie accident uşor
-
Similar Content
-
Constatarea amiabila inlocuieste autorizatia de reparatie?
By Marius1123,
- constatare amiabila
- asigurare
- (and 2 more)
- 4 answers
- 4,381 views
-
- 1 answer
- 1,288 views
-
- 3 answers
- 1,700 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Saprro
Salut,
Am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea speta. Astazi de dimineata la semafor am tamponat usor masina din fata mea (eram pe loc, am luat piciorul de pe frana si am alunecat spre el). Am facut ambii stanga, masina a trecut mai repede la semafor si s-a oprit pe dreapta. Cat am acordat prioritate pietonilor (se facuse verde) omul s-a dat jos din masina si a constatat ca nu a are urme pe bara din spate. Am oprit in fata lui (imi place sa fiu de bun simt si sa respect legea), am coborat si am am discutat cu el (intrase deja in masina). Mi-am cerut scuze pentru neatentie si l-am intrebat daca totul este in regula. Mi-as raspuns ca da si a plecat.
Intrebarea mea este : ma duc sa declar ce s-a intamplat?!Din discutiile de pe forum nu imi este clar ce se intampla daca totusi persoana respectiva se razgandeste (desi nu sunt urme nici pe masina lui nici pe a mea) si se duce sa declare in 24h accidentul. Inteleg ca poti fi rau intentionat (desi nu parea genul).
Daca totusi se duce sa il declare astazi si eu nu ma duc, mi se suspenda permisul pana incepe cercetarea? Imi este foarte neclara situatia si din pacate cunosc numai intamplari nefericite (soferi care nu au avut vreo problema si totusi au declarat la politie accidentul).
De mentionat ca nu am retinut numarul masinii (e prima si sper ultima tamponare usoara).
Va multumesc pentru un eventual raspuns!
Top Posters For This Question
6
2
2
2
Popular Days
Apr 29
3
Jan 31
2
Dec 15
2
Mar 9
2
Top Posters For This Question
Marius 6 posts
Roby 2 posts
Dyalema 2 posts
Xbussy 2 posts
Popular Days
Apr 29 2021
3 posts
Jan 31 2022
2 posts
Dec 15 2016
2 posts
Mar 9 2018
2 posts
Popular Posts
Marius
În cazul accidentelor de circulaţie soldate doar cu avarii (tamponări) conducătorii auto implicaţi (ambii) au obligaţia legală de a se prezenta în termen de 24 ore de la producerea accidentului la uni
pashaman
Nu ai ce face, intentia nu se rasplateste. In minutul 59 dupa cea de-a 23-a ora de la incident trebuia sa te prezinti la politie pentru a declara accidentul. Amiabila se face de obicei pe loc sau
Cristi
Cand ai vazut ca ala nu se prezinta intr-un termen rezonabil, trebuia sa mergi la Politie si sa declari accidentul. Atunci, el ramanea fara permis, iar tu iti vedeai de treaba. Simpla problema. Dupa c
31 answers to this question
Recommended Posts