Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de furturi din auto, depistaţi de poliţişti


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Suspect de comiterea a zeci de furturi din auto, reţinut

 

Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat din Târgu Mureş, suspectat de săvârşirea a 35 de furturi din auto, fapte comise în municipiul Cluj-Napoca.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din municipiul Cluj-Napoca au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat, de 35, din Târgu Mureş, suspectat de săvârşirea a 35 de furturi din auto.

 

În fapt, în perioada noiembrie 2010 – mai a.c., acesta este bănuit că, prin forţarea sistemului de închidere al mai multor autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca, a pătruns în interiorul acestora de unde a sustras aparatură electronică.

 

Prejudiciul total creat în urma săvârşirii faptelor este de aproximativ 127.700 de lei.

 

La data de 6 iulie a.c., în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri, recuperând, astfel, o parte din aparatura sustrasă.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale în cauză.

 

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE - I.G.P.R.

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Suspecţi de furt din auto, depistaţi în flagrant şi reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului. Pentru a nu deveni victimă a hoţilor de autoturisme, POLIŢIA ROMÂNĂ vă recomandă să verificaţi întotdeauna dacă sistemul de închidere a uşilor funcţionează bine!

Doi bărbaţi din Satu Mare, de 42 şi 27 de ani, au fost surprinşi în flagrant de poliţiştii de siguranţă publică din cadrul I.P.J. Satu Mare, în timpul comiterii unor furturi din autoturisme, ulterior, pe numele bărbatului de 42 de ani, cercetat şi pentru altă infracţiune, emiţându-se ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Proprietarii a două autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Satu Mare au sesizat Poliţia în cursul nopţii, la ora 03.30, reclamând că persoane necunoscute le-au sustras din maşini bunuri. La faţa locului au intervenit de îndată poliţiştii de siguranţă publică, reuşind surprinderea în flagrant a suspecţilor, Vasile K., de 42 de ani şi Nicolae C., de 27 de ani, ce aveau asupra lor bunurile sustrase, suma de 1.900 lei şi un pachet de ţigări.

În urma extinderii cercetărilor de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că unul dintre suspecţii depistaţi în flagrant, Vasile K., a mai comis un alt furt, dintr-un garaj, împreună cu Ciprian C., de 32 de ani, din Satu Mare. Cei doi bărbaţi au sustras calorifere, acumulatori auto, biciclete, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi în acest caz.

În cursul zilei de azi, 19 iunie a.c., suspectul de 42 de ani, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Pentru a nu deveni victimă a hoţilor de autoturisme, POLIŢIA ROMÂNĂ vă recomandă:

 • Nu lăsaţi niciodată motorul pornit şi autoturismul nesupravegheat şi deschis când îl părăsiţi, chiar şi pentru câteva momente (pentru a verifica o pană de cauciuc, pentru a plăti la benzinărie etc.)!
 • Nu lăsaţi în maşină bunuri, aparatura electronică, bani, cărţi de credit, ordine de plată, etc.!
 • Răsuciţi bine cheia în contact şi blocaţi volanul, până se înţepeneşte! Nu păstraţi dublura cheii de contact în sertarul de la bord!
 • Montaţi un sistem de alarmă antifurt! Nu uitaţi geamul, portbagajul sau portiera deschisă când părăsiţi autoturismul!
 • Nu lăsaţi în maşină actul de înmatriculare al autoturismului şi nu împrumutaţi maşina persoanelor în care nu aveţi deplină încredere!
 • Montaţi un întrerupător electric general într-un loc ascuns care să nu permită pornirea autoturismului!
 • Verificaţi dacă sistemul de închidere a uşilor funcţionează bine!
 • Păstraţi separat cheile locuinţei de cheile maşinii. Riscaţi să vă pierdeţi atât maşina cât şi lucrurile din casă!
 • Dacă v-a dispărut buşonul rezervorului de combustibil, schimbaţi toate încuietorile (poate fi folosit pentru confecţionarea unei dubluri)!

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 10 months later...

Suspecţi de furt, surprinşi în flagrant

 

Doi suspecţi de furturi din autoturisme au fost surprinşi, în jurul orei 12.00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în flagrant delict, de către poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sector 1 Bucureşti. Cei doi au sutras un laptop, dintr-un autoturism.

 

Cei doi bărbaţi, de 35 şi 36 de ani, fac parte dintr-o grupare specializată în furturi din autoturisme, activitatea acestora fiind documentată timp de o lună şi jumătate de poliţiştii judiciarişti de la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R..

 

Aceştia, prin metoda “telecomanda” sustrăgeau bunurile lăsate de proprietarii autovehiculelor în interiorul acestora.

Cei doi au fost conduşi la audieri la sediul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

 

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt din auto, Poliţia Română vă recomandă ca la părăsirea autoturismului să nu lăsaţi în interiorul acestuia bunuri. Orice bun lăsat în interiorul unui autoturism constituie o tentaţie dacă este vizibil.

De asemenea, după acţionarea telecomenzii autoturismului, verificaţi portierele pentru a vă asigura că sistemul de închidere a funcţionat.

Fiţi foarte atenţi atunci când coborâţi doar pentru scurt timp din autovehicul (pentru a intra într-un magazin sau într-un alt imobil), pentru că nu puteţi şti cât timp veţi fi reţinut şi puteţi fi victima infractorilor ocazionali care au zărit în interiorul maşinii dumneavoastră un bun ce poate fi ridicat cu uşurinţă.

Totodată, nu lăsaţi geamul deschis, chiar dacă aţi încuiat maşina (dacă aveţi un sistem de alarmă modern care încuie automat maşina după ce aţi coborât, ţineţi cont că acesta acţionează de obicei după 3-5 minute, timp suficient pentru cineva care vrea să vă facă rău).

 

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Acţiuni organizate de poliţiştii din Eforie Nord pentru combaterea şi prevenirea furturilor din autoturisme

 

La data de 04 iulie a.c., poliţiştii din Eforie Nord au organizat mai multe acţiuni în vederea combaterii şi prevenirii furturilor din autoturisme, ocazie cu care aceştia au surprins în flagrant trei tineri, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

 

La vederea oamenilor legii, tinerii au încercat să fugă, unul dintre poliţişti imobilizând un suspect, moment în care un alt suspect l-a lovit pe poliţist.

 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi depistării tuturor participanţilor la săvârşirea faptelor, unul dintre cei trei tineri fiind deja reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tentativă la furt calificat.

 

I.P.J. Constanța - Compartimentul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Suspecţi de furturi din autoturisme blocaţi în trafic de poliţiştii bucureșteni

 

În seara zilei de luni, 29 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 3 din cadrul D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., şi al poliţiştilor Secţiei 10, au prins în flagrant doi bărbaţi, imediat după ce aceştia ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism.

 

Într-o perioadă scurtă de timp, poliţiştii D.G.P.M.B. au documentat activitatea infracţională a celor doi suspecţi, în vârstă de 28, respectiv 43 de ani, existând date şi indicii conform cărora aceştia ar fi reuşit să sustragă, mai multe bunuri, folosind o telecomandă ce bruiază închiderea centralizată a autoturismelor.

 

Astfel, în seara de 29 iulie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 3, i-au depistat pe cei doi suspecţi în timp ce se deplasau cu un autoturism pe străzile Capitalei, efectuând numeroase manevre de schimbare a direcţiei de deplasare pentru a verifica dacă sunt urmăriţi.

 

Poliţiştii bucureşteni au continuat urmărirea suspecţilor şi i-au observat cum ar fi încercat, de mai multe ori, să bruieze sistemele de închidere centralizată a mai multor autoturisme, fără a reuşi acest lucru.

 

În jurul orei 22.00, cei doi suspecţi au parcat autoturismul, cu care se deplasau, pe o stradă din Sectorul 1 şi au folosit, din nou, telecomanda pe care o aveau asupra lor, reuşind astfel să bruieze sistemul de închidere al unui autoturism parcat în apropiere.

 

Imediat după ce proprietarul autoturismului a părăsit zona, unul dintre suspecţi ar fi deschis portbagajul autoturismului părţii vătămate, de unde ar fi reuşit să sustragă o valiză în care se aflau mai multe bunuri şi bijuterii, în timp ce al doilea suspect supraveghea locul faptei pentru a nu fi surprinşi.

 

După ce ar fi reuşit să sustragă bunurile din autoturismul părţii vătămate, cei doi suspecţi au părăsit zona, autoturismul cu care se deplasau, fiind urmat îndeaproape de către poliţiştii bucureşteni.

 

După ce s-au asigurat că nu pun în pericol viaţa cetăţenilor, poliţiştii Capitalei au procedat la blocarea în trafic a autoturismului suspecţilor, cei doi bărbaţi fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul Sectorului 3 Poliţie – Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru verificări şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Prejudiciul, în valoare de 6.000 de euro, a fost recuperat în totalitate de judiciariştii bucureşteni şi predat părţii vătămate.

 

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, a reieşit faptul că persoanele în cauză sunt suspectate şi într-un alt furt din auto, comis la data de 28 aprilie a.c., prin acelaşi mod de operare.

 

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 10 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

D.G.P.M.B.- Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Poliţiştii au prins 5 tineri suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din autoturisme

 

În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei – Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, imediat după ce aceştia ar fi sustras bunuri din mai multe autoturisme parcate.

În fapt, în jurul orei 02.30, poliţiştii bucureşteni din cadrul Secţiei 26 Poliţie, după efectuarea mai multor verificări şi acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, au identificat cinci tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt din autoturisme.

După depistarea suspecţilor, poliţiştii bucureşteni au procedat la supravegherea lor şi au intervenit imediat cum au observat că aceştia ar fi sustras un acumulator auto, prin forţarea capotei motor a unui autoturism parcat pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

După prinderea, imobilizarea şi identificarea suspecţilor, poliţiştii bucureşteni i-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru verificări, împreună cu autoturismul cu care aceştia se deplasau.

În urma cercetărilor efectuate şi a controlului efectuat de către poliţiştii Capitalei asupra autoturismului, a reieşit faptul că, în aceeaşi seară, suspecţii, ar mai fi sustras alţi trei acumulatori auto de la maşini parcate.

Ca urmare a intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, prejudiciul comis prin săvârşirea faptelor, a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Poliţiştii bucureşteni au reţinut doi bărbaţi bănuiţi de furt din autovehicule

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 03.50, poliţiştii Capitalei - Secţia 15 Poliţie au depistat doi tineri de 24, respectiv 17 ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri din autoturisme.

În fapt, la data menţionată, în jurul orei 03.50, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 15 a observat un autoturism ce se afla staţionat la intersecţia străzilor Someşul Mic cu Covasna din sectorul 4, care, la vederea poliţiştilor, s-a pus rapid în mişcare.

Poliţiştii au trecut imediat la urmărirea autoturismului pe care l-au oprit pe strada Covasna, iar în urma efectuării unui control, în portbagajul autoturismului au descoperit o roată de autoturism, un radio-cd auto şi o pereche mănuşi, iar în interior, un pistol cu bile, două perechi de mănuşi şi mai multe arme albe.

În continuare, s-a stabilit că roata găsită în portbagaj fusese sustrasă, cu puţin timp în urmă, dintr-un autoturism parcat în proximitatea zonei în care era staţionat autoturismul celor doi.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Secţiei 15 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

Doi bărbaţi bănuiţi de furt din autovehicule prin metoda ,,telecomanda’’, reţinuţi de polițiștii bucureșteni

 

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 13:00, poliţiştii Capitalei – Poliţia Sectorului 6, au blocat în trafic un autoturism, pe strada Jiului, sectorul 1, în care se aflau doi bărbaţi de 31, respectiv 34 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi din autovehicule prin metoda ,,telecomanda’’.

În fapt, în ultima lună, poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea celor doi bărbaţi, existând bănuiala că aceştia ar avea preocupări pe linia furturilor din autoturisme, comise prin blocarea sistemelor de închidere cu ajutorul unei telecomenzi.

Astfel, din datele obţinute cu sprijinul structurilor specializate din cadrul I.G.P.R., a reieşit faptul că membrii grupării pregătesc săvârşirea unor astfel de infracţiuni, fapt pentru care, la data de 24 februarie a.c., s-a procedat la efectuarea unei acţiuni de supraveghere.

Poliţiştii i-au observat pe cei doi bărbaţi deplasându-se cu autoturismul pe mai multe străzi din Bucureşti, coborând şi urmărind persoanele care îşi parcau maşinile, pentru a observa dacă acestea lasă bunuri în interior.

La un moment dat, poliţiştii au observat unul dintre bărbaţi intrând prin deschiderea portierei în interiorul unui autovehicul de teren, de unde a ieşit cu un calculator portabil, pe care l-a ascuns sub jachetă.

În continuare, poliţiştii au urmărit automobilul cu care se deplasau cei doi bărbaţi până la intersecţia străzii Jiului cu strada Napoca, unde au procedat la prinderea şi imobilizarea lor.

Bunul sustras, estimat la aproximativ 4.000 de lei, a fost restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continúate de către poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

Trei membri ai unui grup infracţional, reținuți de polițiști

 

În noaptea de 24/25 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 19 Poliţie şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 5, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., au prins în flagrant trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani, imediat după ce au sustras, prin demontare, două roţi de la două autoturisme parcate pe două străzi din sectorul 5.

În urma continuării cercetărilor, poliţiştii bucureşteni au reţinut în sarcina celor trei bărbaţi comiterea altor trei furturi, comise în noaptea de 07/08.02.2014, când, prin acelaşi mod de operare, ar fi sustras trei roţi de la trei maşini parcate pe străzi din sectorul 5.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.400 de lei, a fost recuperat în proporţie de 40%.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 19, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei trei bărbaţi în stare de reţinere.

D.G.P.M.B. - Servicul Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
Bani sustraşi dintr-un autoturism, recuperaţi de poliţişti
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanţa au recuperat şi predat 10.000 de lei şi 1.500 de euro sustraşi dintr-un autoturism, părţii vătămate, la scurt timp după sesizarea furtului.
 
La data de 17 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia – I.P.J. Constanţa au fost sesizaţi de un turist, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă foarte mare de bani din autovehiculul proprietate personală, pe care îl parcase în zona de nord a staţiunii.
 
De asemenea, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care a ajuns la autovehicul, acesta avea sistemul de închidere centralizată dezactivat, deşi el îl activase după ce a parcat şi a părăsit maşina.
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din staţiune au reuşit, la scurt timp de la sesizare, să depisteze doi bărbaţi, de 35 şi de 40 de ani, ambii din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei.
 
La percheziţia autovehiculului cu care cei doi bărbaţi se deplasau, poliţiştii au descoperit 3 dispozitive electronice, pe care aceştia le foloseau pentru a bruia sistemele de închidere centralizate ale autovehiculelor.
 
Din cercetările efectuate, bănuiţii ar fi acţionat dispozitivele electronice în momentul în care partea vătămată a încercat să blocheze portierele autovehiculului, lăsându-l neasigurat, după care ar fi sustras 10.000 de lei şi 1.500 de euro.
 
Datorită operativităţii poliţiştilor, turistul a reuşit să îşi recupereze toţi banii sustraşi.
 
I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Persoane bănuite de furturi din autoturisme, prinse în flagrant de poliţişti
 
Poliţiştii din Călăraşi au surprins în flagrant două persoane bănuite că ar fi comis 6 furturi din autoturisme. Poliţia Română vă recomandă să încuiaţi întotdeauna autoturismul şi să nu lăsaţi bunuri de valoare în interior!
 
În noaptea de 10 spre 11 august a.c., poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins în flagrant doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau bunuri din autoturisme. 
 
Din cercetări a reieşit că cei doi, de 26, respectiv de 16 ani, din Călăraşi, ar fi pătruns în 6 autovehicule care erau aflate în parcări din municipiul Călăraşi, care nu erau asigurate corespunzător.
 
Dintr-unul dintre autoturisme, aceştia ar fi sustras un telefon mobil.
 
Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.
 
Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 
 
Pentru prevenirea furturilor din autovehicule, Poliţia Română vă recomandă: 
 
 • Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri iluminate;
 • Nu lăsaţi la vedere bunuri de valoare, cum ar fi telefoane mobile, camere foto/video, genţi, borsete etc.;
 • Nu păstraţi dublura cheii de contact în bordul autoturismului;
 • Evitaţi să ţineţi în autoturism actele de identitate, permis de conducere, actele de înmatriculare ale maşinii, cărţi de credit, ordine de plată;
 • Atunci când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute, verificaţi dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate; 
 • Nu lăsaţi niciodată cheile în contact; 
 • Un sistem de alarmă montat pe maşină este ideal pentru descurajarea infractorilor. 
 
I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
BĂNUIŢI DE FURT PRIN DISTRAGEREA ATENŢIEI, PRINŞI DE POLIŢIŞTI
 
Poliţiştii din Bucureşti, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt din autoturism, prin distragerea atenţiei victimei. Unul dintre aceştia a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv.
 
În perioada septembrie – 1 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei 19 de Poliţie din Bucureşti au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 34, respectiv de 38 de ani, bănuiţi că au sustras bunuri dintr-un autoturism, distrăgând atenţia victimei, prin tăierea cauciucului.
 
Întrucât poliţiştii aveau indicii că bărbaţii ar fi intenţionat să părăsească ţara, în scopul comiterii de furturi, în cursul zilei de 1 noiembrie a.c., au acţionat pentru depistarea şi prinderea acestora.
 
Astfel, la data de 17 septembrie a.c., aceştia ar fi sustras dintr-un autoturism mai multe bunuri, după ce ar fi distras atenţia victimei, prin tăierea unui cauciuc.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei.
 
Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faţă de unul dintre  ei luându-se măsura arestării preventive, iar faţă de celălalt, măsura arestului la domiciliu.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..
 

Sursa: DGPMB

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.