Jump to content
POLITISTI.ro

Problema scandalagiu parcare


ReeD

Recommended Posts

În aceasta seara împreună cu mai mulți prieteni am ales sa facem o plimbare nocturna intr-o localitate apropiata orașului nostru.Am oprit lângă un magazin pentru a fuma o țigară iar un individ sa apropiat de unul dintre aceștia pentru a ii cere sa îl ducă într-o locație. Acesta a refuzat a închis geamul și a plecat.Dupa ce a văzut ca a fost refuzat de șofer dar și de mine și de altul acesta a ajuns a mers la ultimul(menționez ca eram 4 mașini și aproximativ 7 persoane ) a cerut același lucru iar când a fost din nou refuzat acesta a început sa amenințe sa plecam sau ne distruge mașinile. Ultimul nu a apucat însă să plece acesta a tras de geamul sau și de usa și a lovit portiera cu piciorul fără a provoca pagube. Este posibila realizarea unei sesizări și dacă da care ar fi sancțiunea primita de "scandalagiu". 

Link to comment

Trebuie făcută o plângere la poliția localității unde s-a petrecut incidentul.

În urma declarației date de cel care face plângerea, se va identifica persoana care va fi chemată la audieri.

Nu avem de unde știi ce sancțiune va primi scandalagiul. Depinde. Dacă este o persoană cu afecțiuni psihice, probabil va merge la ospiciu, dacă nu, stabilesc anchetatorii.

Nimic nu se declanșează dacă nu există o plângere scrisă în acest sens.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.