Jump to content
POLITISTI.ro

Circulație fără faza scurta


IoanSuciu

Recommended Posts

Bună ziua. Astăzi am observat ca nu îmi mai merge faza scurta la masina ( ambele faruri, poziția faza lunga și semnalizarea merg). Siguranțele nu sunt arse și nici becurile. Mai mult nu știu ce sa fac. problema este ca eu mâine trebuie sa plec acasa și nu am posibilitatea sa merg azi în service sa se uite la ele ci as dori sa rezolv aceasta problema acasă.  Ce as putea face sa nu am probleme pe drum?

Ps: am fost la o secție a politiei rutiere din apropiere și o doamna a zis ca nu știe ce sa facă sau cui sa mă direcționeze de aceea apelez la părerea voastră.

 

Mulțumesc anticipat! O zi buna.

Edited by IoanSuciu
Link to comment
  • 2 weeks later...

Acest fapt reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă și reținerea certificatului de înmatriculare.

Probleme poți avea, nu că te oprește poliția, asta ar fi cea mai fericită situație, ci, prin prisma faptului că nu vezi în față, noaptea, poți provoca sau poți fi victima unui accident rutier.

Rezolvă-ți problema și nu pleca la drum cu defecțiuni la sistemul de lumini. Niciodată nu știi ce se întâmplă pe drum și ce vei fi nevoit să faci.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.