Jump to content
POLITISTI.ro

Circulație fără faza scurta

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bună ziua. Astăzi am observat ca nu îmi mai merge faza scurta la masina ( ambele faruri, poziția faza lunga și semnalizarea merg). Siguranțele nu sunt arse și nici becurile. Mai mult nu știu ce sa fac. problema este ca eu mâine trebuie sa plec acasa și nu am posibilitatea sa merg azi în service sa se uite la ele ci as dori sa rezolv aceasta problema acasă.  Ce as putea face sa nu am probleme pe drum?

Ps: am fost la o secție a politiei rutiere din apropiere și o doamna a zis ca nu știe ce sa facă sau cui sa mă direcționeze de aceea apelez la părerea voastră.

Mulțumesc anticipat! O zi buna.

Modificat de IoanSuciu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Acest fapt reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă și reținerea certificatului de înmatriculare.

Probleme poți avea, nu că te oprește poliția, asta ar fi cea mai fericită situație, ci, prin prisma faptului că nu vezi în față, noaptea, poți provoca sau poți fi victima unui accident rutier.

Rezolvă-ți problema și nu pleca la drum cu defecțiuni la sistemul de lumini. Niciodată nu știi ce se întâmplă pe drum și ce vei fi nevoit să faci.

Publicat

Singura soluție este o vizită pe la un electrician auto, care sigur va găsi și va remedia defectul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.