Jump to content
POLITISTI.ro

Când voi putea redobândi permisul de conducere?

miu

Recommended Posts

Salut as dori si eu sa ma interesez , daca pot da iar de permis , dupa o hotarare judecatoreasca definitiva, cu un an de inchisoare cu suspenadre , si 3 ani cu supraveghere.daca decizia finala  mi-a fost .data (si venita acasa  , prin posta ) , in 2015 in octombrie . deci . specific ca anul cu suspenadre sa terminat . imi pot reface scolarizare . acum in luna decembrie 2016 ?? ( pentru ca am inaintat deja documentele la o schoala auto  si mi sa spus sa aduc si hoatararea judecatoreasca . . din cate am inteles  da ar fi permis . dar vreau sa ma asigur sa nu mai  avansez si in altele . tin sa precizez .ca permisul mi-a fost anulat din cauza bauturilor acolice

• Downvote 2
  • Catalin changed the title to Când voi putea redobândi permisul de conducere?

Avand in vedere modul in care te exprimi, eu zic sa mai astepti un pic ca sa se modifice legislatia astfel incat cei care nu au absolvit 10 clase sa nu mai poata sa obtina permisul de conducere. Te incadrezi la cei cu mai putin de zece clase, pentru ca la prima vedere asa pare?

• Upvote 1

Nu ,chiar am 12 îmi pare rău ca te dezamăgesc .dar chiar as dori sa am un răspuns la întrebare.daca m-a poți ajuta si îmi poți spune la ce am întrebat este ok ,daca nu nu  e treaba ta nu ți-am cerut sa îmi zici câte clase am sau mai știu eu la ce face-i referire tu 

• Downvote 2

Nu m-ai dezamagit deloc, pentru ca nu ma interesezi! Degeaba ai 12 clase!

Daca ai tupeu si dai dovada de lipsa de educatie, te rog sa intrebi un avocat! Nu este nimeni obligat sa iti raspunda, mai ales ca ai incalcat legea! Sunt satul de astfel de cetateni ca tine!

P.S. Propun inchiderea acestui topic. Nu merita sa primesca niciun raspuns!

• Upvote 2

Cei care au creat acest site, aceasta comunitate, au facut acest lucru, in special, pentru POLITISTI, si, in general, pentru cei care apreciaza si respecta munca politistilor.

Acest site nu reprezinta vreo institutie a statului roman, si, deci, nu creaza vreo obligatie fata de cei care il acceseaza. Nu este nimeni obligat sa raspunda la vreo intrebare, mai ales atunci cand cel sau cea care o adreseaza dau dovada de lipsa de respect fata de aceasta comunitate.

• Member

Sache, m-ai facut sa rad! te-am bifat cu +,  @miu cumpara o carte de gramatica, clase primare, apoi mai vedem ce raspuns primesti! Sau un ABCEDAR!

Edited by eti
  • Upvote 1

da,dar macar imi poate spune cineva ce vreau sa aflu ? despre problema mea ? la cat mi-ai scris mai sus imi puteai raspunde si mie daca tot stii atatea si etc despre astea am mai vazut si in alte parti raspunsuri si ma gandeam ca voi sunteti cei mai in masura sa imi puteti raspunde la o intrebare . mai ales sa fie si un raspuns adevarat nu doar presupuneri..

• Downvote 1