Jump to content
POLITISTI.ro

Beneficiz de indemnizatia de detaşare?


alyn88

Recommended Posts

buna ziua! sunt delegat la un post de politie pentru 60 de zile si nu beneficiez de decontarea navetei intrucat localitatea de domiciliu este invecinata cu cea in care imi desfasor activitatea. cu ocazia delegarii nu am mai facut un alt raport de naveta deoarece trebuia sa inchei un nou contract de comodat (cu tata!), cel vechi fiind deja expirat.  beneficiez cumva de indemnizatie de delegare? si daca da, care sunt pasii pentru acest lucru? trebuie intocmit cumva vreun raport? va multumesc

 0

Link to comment

Caută pe net și studiază:

H.G. nr. 1.292/2003

În M. Of. nr. 320 din 11 mai 2015, s-a publicat Ordinul MAI (OMAI) nr. 42/2015 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor de transport în unele situații în care cadrele militare, polițiștii și personalul civil se deplasează la și de la locul de muncă, aprobate prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne, nr. 51/2014 (M. Of. nr. 269 din 11 aprilie 2014).

Subiectul a mai fost dezbătut și aici: 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.