Jump to content
POLITISTI.ro

 • 0
alinescu

Consecinţe în urma unui autoaccident

Question

alinescu

Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate,am avut un accident in urma caruia au rezultat doar pagube materiale.Am fost cu masina mea si intr.o curba intrand prea tare in curba si pe jos fiind mazga ma furat de spate,am virat brusc stanga si am ajuns in sant.A venit politia nu s.a efectuat nici un test cu etilotestul,am completat un proces verbal si am primit amenda de 750 de lei care nu mi.o pot justifica....pe amenda scrie ceva de genu ca am depasit viteza....dar deunde sa stie politia ce viteza am avut?In principal vreau sa stiu in acete conditii ce amenzi se percep si pentru ce?Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 1
bambiboss

Ai primit amenda pentru ca nu ai adaptat viteza la conditiile de drum astfel incat sa poti efectua orice manevra in conditii de siguranta....daca ai ajuns in sant e clar va nu ai adptat viteza in curba....art.48 din OUG 195/2002

 

 • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

 • 0
scooby88

Studiaza prevederile Codului Rutier, pentru care ai obtinut la un moment dat permisul de conducere si vei afla cu siguranta raspunsul. In special, cele referitoare la adaptarea vitezei in functie de conditiile de drum. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
genessys30

Păi nu ți-a scris polițistul pe procesul verbal pentru ce te-a amendat?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
bossvasy74

Bunaziua  am o intrebare am avut un accident o derapare usoara in sant  si ma dus la spital ca mi sa facut rau nu am dat peste nimeni doar eu si masina am fost implicate   rezultatul a fost 0 cu aparatu   ce pedeapsa primesc sau ce trebuie sa fac?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Klisko

Tu nu trebuie sa faci nimic. Mult ca sigur o sa primesti o sanctiune contraventionala.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Danielap

Am produs un accident in urma schimbarii benzii de circulatie, iar masina care ma depasea pe stanga m-a tamponat in roata fata stanga. In urma rotirii bruste a volanului, mi-am fracturat mana dreapta. Masina celuilalt sofer a fost reparata pe RCA-ul meu, am dat declaratie ca sunt complet insanatosita. Niciun sofer nu are pretentii. Am beneficiat de prelungirea dovezii de circulatie timp de 3 luni. Mergand sa prelungesc iar dovada, mi s-a spus ca s-a clasat cazul si ca trebuie sa astept decizia procurorului, de aceea nu mi s-a mai prelungit dovada. Care credeti ca este sanctiunea probabila (cate luni de suspendare? ce amenda?). Cu multumiri!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
alexmarian0

Salutare! 

Pe data de 23.01.2019 am produs un accident rutier. În urma accidentului singura persoana vătămată am fost eu, iar permisul mi-a fost reținut timp de "90 de zile". După externarea din spital am mers sa dau declarație, am plătit analizele de sânge și am fost informat ca după încheierea perioadei de 90 de zile o sa primesc la domiciliu documentația pentru restituirea permisului. Țin sa notez ca de la data producerii accidentului mi s-a eliberat o dovada cu drept de circulație timp de 15 zile. 

După cât timp estimați ca o sa sosească documentația? Ce trebuie sa fac în cazul meu? 

Mulțumesc anticipat! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.