Jump to content
POLITISTI.ro

Putem folosi tastatură si mouse wireless la serviciu

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Bună dimineata

După cum stiti azi este vinerea cea neagră a reducerilor si mă bate gândul să-mi iau o tastatură cu mouse wireless pt calculatorul de la serviciu. 

Ce am acum sunt vai de steaua lor, tastele sunt tocite si nu se mai vede inscriptionarea, iar mouse-ul dă rateuri. 

Mă gândeam că dacă tot e să dau un ban, măcar să scap de firele de pe birou. Întrebarea de o mie de puncte este dacă folosirea acestor periferice este considerată incident de securitate de paranoicii de la structura de securitate?

A mai folosit cineva? Merci.

Publicat

La ipj-ul nostru nu am vazut niciun coleg care sa foloseasca tastatura sau mouse-ul fara fir. Chiar si cei care au laptop-uri de serviciu folosesc un mouse cu fir.

Publicat

Catalin ai  wireless - ul activ pe calculatorul de serviciu? Cel mai probabil ,,securistii" o sa considere ca este incident de securitate.

• Membru
Publicat

@Catalin nu cred ca este incident de securitate, insa in functie de sistemul de operare, e posibil sa nu le poti folosi, pana nu ti le instaleaza un user cu drepturi de instalare.

Publicat

Poți să le cumperi, după care faci un act de donație (sau comodat) cu i.p.j-ul și ți le instalează cei de la comunicații. Dar ca să fii mai sigur întreabă-i direct pe ei.

• Membru
Publicat (modificat)

Nu se poate monentan dona nimic, legea este suspendata de la momentul Colectiv si este in curs de modificare. S-au tot solicitat propuneri si am inteles ca a fost elaborat un proiect. Deci momentan asteptam!

Modificat de viobra
  • Membru
Publicat (modificat)

Am colegi care folosesc la birou atat tastatura cat si mouse wireless  de ceva timp fara nicio problema. Chiar si pe mine ma batea gandul sa-mi cumpar o tastatura wireless.

Modificat de Alex87
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Daca va prind aia de la imparatie cu ele si nu sint introduse conform dispozitiilor in institutie, pregatitiva sufleteste! 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.