Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme legate de servicii online


MihaiViteazu

Recommended Posts

Buna,

De meserie sunt programator web (web designer) si lucrez singur ca freelancer.

In urma cu 1 saptamana si ceva m-am intalinit cu cineva din alt oras pentru a ii face un proiect (web site). Am stabilit pretul total si am cerut un avans inainte de a incepe pentru ca mi-am luat de multe ori teapa. Am batut palma i-am dat contul meu bancar pentru a depune avansul, a trecut 1 saptamana si persoana respectiva ma tot mintea ca a trimis bani si datele corecte pentru a incepe sa lucrez la proiect, eu nu m-am apucat de proiect deoarece nu am primit bani, dupa 1 saptamana imi scrie ca a avut ceva probleme personale si nu a avut timp, dar el prin telefon mi-a spus ca a trimis bani, in fine, la un final trimite joi seara avansul si ramane ca ma voi ocupa de proiect fara a stabili un termen de finalizare.

Vineri au intrat bani si am inceput sa lucrez la proiect pe localhost adica la mine in calculator. Luni imi trimite email ca numai vrea sa colaboram si ca sa ii dau bani inapoi. I-am explicat omului ca eu in weekend nu lucrez plus ca a ramas doar sa ii transfer proiectul la el pe server si este o chestiune de 5 minute dar el a schimbat parole si numai pot transfera proiectul la el. Acuma ma tot ameninta ca se duce la polite si imi face plangere ca sa isi recupereze bani. Eu am pierdut 1 saptamana + am lucrat la proiectul lui si nu doresc sa ii returnez bani pentru ca asa are el chef, astazi vrea dupa 2 zile numai vrea si etc.. 

Eu sunt persoana fizica el mi-a trimis bani de pe un cont bancar pe firma, Bani respectivi i-a trimis in contul altei persoane deorece nu mergea contul meu in momentul acela.

Este vorba de 300 lei (3 milioane), o suma foarte mica in comporatie cu alte proiecte care am avut si niciodata nu am avut o problema ca asta timp de 6 ani.

Ce se poate intampla in cazul acesta? Eu vreau sa ii dau proiectul dar el vrea bani inapoi... Eu daca returnez bani inapoi raman cu 1 saptamana pierdere plus munca depusa la proiectul lui va fii in zadar.

Multumesc, si scuze pentru eventuale greseli de ortografie.

Link to comment
  • Moderator

Intelegerea este intre voi, o intelegere civila mutuala.

Daca ati convenit ca avansul inseamna arvuna, inseamna ca la razgandirea platitorului se pierde arvuna.

Nu implicati politia in treaba asta, politistii au alte treburi mai importante de facut, mergeti si va judecati in instanta!

  • Upvote 1
Link to comment

Multumesc, dar degeaba ma "certati" pe mine eu doar am spus cu ce ma ameninta persoana respectiva, eu i-am spus ca daca se duce la politie, politia va rade de el cand va aude pentru ce ma reclama.

Multumesc

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.