Jump to content
POLITISTI.ro

Altercaţie - cum mă pot apăra când sunt agresat moral?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Bunã seara !

Ce spune legea în  cazul în care sunt agresat moral,am dreptul sã mã apar fizic?

Mulţumesc!

Modificat de Mot
  • Marius a modificat titlul în Altercaţie - cum mă pot apăra când sunt agresat moral?
  • Moderator
Publicat

Poţi depune o plângere la poliţie, iar în situaţia în care cele sesizate se confirmă, se aplică sancţiunile prevăzute de lege.

Publicat

Agresiune morala = actiunea faptuitorului care consta in constrangerea moralitatii subiectului pasiv al raportului material de drept penal, determinandu-l sa scrie pe toate forumurile juridice notiuni noi care se regasesc intr-o legislatie dintr-o lume paralela. Probabil ca la aceasta intrebare ne poate raspunde domnul general Emil Strainu. Sa traiti dragi ozenauti!

Cat despre ce presupun ca ai vrut sa intrebi, anume infractiunea de hartuire sau amenintare, toate se rezolva prin depunerea unei reclamatii la cea mai apropiata sectie de politie din zona ta. Te rog sa ne spui inainte de a face asta, daca persoana care te supara exista, este vie si are o adresa unde poate sa fie citata/invitata la sectie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.