Jump to content
POLITISTI.ro

Copie dosar accident auto


RaluH

Recommended Posts

Buna ziua as dori sa stiu cum pot intra in posesia copiei unui dosar accident auto fara victime, în care eu am fost cel păgubit(conform cărui articol/lege trebuie să fac cererea către Poliția Rutieră? De asemenea cei de la Fondul de Garantare al Asiguratilor (vinovatul avea polița la Carpatica-firma în insolvență) îmi solicită o explicație a faptului că Procesul Verbal nu a fost semnat de către vinovat.

Link to comment

Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident, un tip a intors masina in fata mea plecand din afara drumului. La reconstituire accident, in prezenta inspectorului de daune, a venit cu masina reparata, cu doi martori care nu se aflau in zona accidentului si cu poezia invatata ca el a fost lovit din spate (pe amiabil a figurat ca a fost lovit in tripla din spate stanga, eu in acel moment nestiind ca acest lucru ma va scoate vinovat pe mine). Pe mana (presupun eu) cu cel de la asigurari au aranjat dosarul si in final din nevinovat am devenit vinovat de accident. Intrebarea este: pot solicita o copie (eventual scanata) a dosarului de daune? Multumesc anticipat

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.