Jump to content
POLITISTI.ro

Accident Podul Basarab


LaurentiuPopa

Recommended Posts

Buna seara . Am si eu urmatoarea intrebare , daca se poate sa ma ajutati cu mai multe informatii .

In noaptea de 12.08.2016 ora 04:30 conduceam masina personala pe podul Basarab. Inca nu stiu motivele ( acvaplanare - plouase rau in acea seara / defectiune tehnica a masinii ) am pierdut controlul si m-am lovit de bordura cu masina . DIn experienta , am sunat la 112  a venit un echipaj care m-a ajutat sa scot  masina in afara partii carosabile . In jurul orei 11:00 dimineata am fost la Spitalul Militar deoarece AirBag-ul m-a lovit in fata , cei de la Spitalul Militar au chemat politia care ulterior mi-a ridicat perrmisul de conducere , nu am primit amenda deoarece nu am incalcat regulile de circulatie , nu am fost depistat cu alcol in sange la testare . De asemenea ma aflam singur in masina in momentul accidentului .

Cei de la Politie mi-au dat o dovada pe care scrie ( Pentru inregistrare Parchet Sector 6)_Vatamare de persoana

Mai specific faptul ca din data de 09.10.2014 de cand am luat permisul singura problema pe care am avut-o a fost  in luna Aprilie cand am fost  manipulat/santajat de o avocata careia am vrut sa ii dau banii pt ca i-am zgariat masina si dansa s-a dus la politie si mi-a fost retinut permisul pt 30 zile

As vea sa stiu care este durata de timp in care se paote solutiona acest caz si cum pot verifica acest lucru . Va multumesc .

asdas.jpg

IMG_2069.JPG

Edited by LaurentiuPopa
Am uitat sa specific un detaliu
Link to comment

Ia legătura cu polițistul care ți-a întocmit dosarul. Ai dosar pentru accident cu autovătămare. Doar de la el vei afla informații care te-ar putea lămuri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.