Jump to content
POLITISTI.ro

Decontarea cheltuielilor suportate cu ocazia unor lucrari stomatologice


nutug69

Recommended Posts

Salut .  Stie cineva daca a intervenit modificari in contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari de sanatate ? Eu am contractul-cadru pentru anii 2013-2014 , in care este un tabel  cu referire la sumele decontate pentru lucrarile dentare ( 100% sau cat la % ) . Ma intereseaza , intrucat  cativa colegi in decursul anului 2014 si-au decontat cheltuielile dentare ( unii chiar si 2000 euro ). Unii au fost refuzati dar , au castigat aceste drepturi in instanta . Deci , toti cei care au cerut aceste drepturi , intr-un fel sau altul le-au obtinut.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Salut . Coleg de-al meu de la SAS Maramures si-a facut niste lucrari la dantura , cateva plombe si un toc pe un dinte . A atasat scrisoarea medicala a medicului stomatolog si factura cu chitanta , undeva in jur de 1700 lei . A facut cerere catre Centrul Medical si dupa cateva certuri si-a primit banii . Altii nu au fost asa norocosi , au trebuit sa le castige in Instanta . Da au castigat decontarea cheltuielilor stomatologice . Uite iti dau aici un link a Tribunalului Maramures http://portal.just.ro/100/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18200000000100031&id_inst=100 .  Cam asta este , eu am sa incep sa-mi fac ceva prin ,,gura" si am sa merg peste ei sa-mi deconteze . 

  • Upvote 3
Link to comment
  • 3 months later...

In curând o sa finalizez și eu câteva intervenții stomatologice,  și as vrea sa va întreb,  ce documente trebuie sa cer doctorului stomatolog și ce documente trebuie sa întocmesc pentru a încerca să decontez suma respectiva,  care va fi destul de mare,  undeva în jurul a 4500 lei. Va mulțumesc anticipat. 

  • Upvote 1
Link to comment

Scrisoare medicala de la medicul stomatolog , in care sa specifice fiecare lucrare ( atentie  !  sa-i spui medicului sa treaca in descriere , ma refer la scrisoarea medicala , cat mai amanuntit lucrarile efectuate ) . Chitanta si factura ( obligatoriu , amndoua ) . Aceste documente se depun la cabinetul medical din judetul tau impreuna cu o cerere ( eu am luat formularul de la cabinetul medical , mi-a dat-o contabila medicala ) .

  • Upvote 3
Link to comment
  • 6 years later...

Va salut! Știe cineva dacă pentru decontare chiar este obligatoriu ca medicul stomatolog care mi a efectuat lucrările sa aibă contract cu casa de asigurări de sănătate. M-ar ajuta un temei legal și in caz afirmativ dar și negativ. 
multumesc!

Edited by George14
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.