Jump to content
POLITISTI.ro

Cum este vizita medicala la incadrarea directa?


fakeyoyo

Recommended Posts

Buna seara/ziua tuturor! Am o scurta intrebare, asa de curiozitate. Cum e vizita medicala? Am auzit ca baietii trebuie sa fie goi pusca. E adevarat, si de ce se procedeaza astfel?
Sunt doar curios, dar va multumesc la toti cei care vor raspunde! 

Edited by CITADELA
 • Downvote 2
Link to post
Share on other sites
 • Moderator

E adevarat. Vizita medicala e facuta de niste doctori si doctorite, foarte curiosi din fire, care vor sa vada cum arata corpul uman.

Desigur, metoda asta de descoperire a intimitatilor incalca reglementarile europene, dar ei motiveaza ca inca nu le-a sosit aparatul ce poate scana omul si vedea prin haine.

Daca te jenezi, poti sa mai astepti putin, poate soseste aparatul acela pana la urma.

 • Upvote 6
Link to post
Share on other sites
 • Moderator
CITADELA

Se urmaresc mai multe aspecte:

- sa fie organul sexual complet (de exemplu, daca ai ambele testicule)

- sa nu existe anumite tatuaje pe care candidatul vrea sa le ascunda (de exemplu, insemne naziste ori ale unor organizatii extremiste etc) ori implanturi (medicale ori de alta natura)

- sa nu existe semne ale unor interventii chirurgicale ori accidente pe care candidatul vrea sa le ascunda

- sa nu existe semne ale unor practici sexuale ori religioase extreme (urme de bici)

- sa nu existe semne ale unor practici asociate unor boli psihice (taieturi cu lama ori autoflagelare)

si altele...apropos, daca ai o problema sa te dezbraci in fata personalului medical inseamna ca fie exista o problema medicala, fie una de comportament (gelotofobie), fapt ce poate atrage eliminarea ta de pe lista candidatilor.

Iar fetele sunt examinate de catre un medic ginecolog...cred ca trebuie sa se dezbrace si ele, deci nu exista discriminare!

Edited by CITADELA
 • Upvote 8
Link to post
Share on other sites

Nu, fetele nu trebuie sa se dezbrace complet si chiar de asta eram curios, care ar fi motivul pt care baietii trebuie complet

 • Downvote 7
Link to post
Share on other sites
 • Moderator

Bine maestre ca ajungi sa ne contrazici!

Nu inteleg, de ce mai intrebi aici daca tu cunosti mai bine?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • mmarinescu
   By mmarinescu
   Buna ziua,
   Am urmatoarea nelamurire: Eu din legislatie inteleg ca pentru a ma incadra pe una din cele 3 benzi din stanga, trebuie sa fiu pe banda 3(drum vertical - sageata verde) iar nu pe banda 2, sageata rosie. Avand in vedere ca de pe fiecare banda se poate merge inainte de pe fiecare banda sau stanga banda stanga, dreapta, banda din dreapta. Este corect, sau de pe banda 3 (sageata verde - drum vertical) ma pot incadra doar pe banda 3 (drum orizontal), iar pentru celelalte doua benzi, trebuie sa fiu pe banda 2(sageata rosie), drum vertical?
   Nu stiu cum este corect sa procedez, iar daca spre exemplu incerc sa ma incadrez pe banda 1 de pe banda 3 si intra cel de pe banda 2 in mine, cine este de vina?
   Va multumesc!


  • CetateanulCurios
   By CetateanulCurios
   Salutare,
   am o intrebare in legatura cu incadrarea auto. Vin de pe un drum cu o banda pe sens care se intersecteaza cu alt drum cu cate 2 benzi pe sens. De pe banda mea am cedeaza si pot face doar stanga sau dreapta. Daca voi efectua virajul la stanga, pe care banda sunt obligat sa ma incadrez? Pe prima banda, cea mai apropiata de bordura sau pe banda 2, cea de langa axul drumului sau pe oricare din ele, in functie de trafic? Am pus si o mica schita mai jos. Traseul liniei rosii sau albastre?
   Am cautat prin legislatie, dar nu pot zice ca am gasit ceva care sa ma lamureasca 100%. Pana acum Art. 42 OUG 195/2002 mi se pare cel mai bun raspuns, dar asta imi sugereaza ca pot sa ma incadrez pe orice banda apoi sa incerc sa revin pe prima banda cand am ocazia.

   Va multumesc.  • NewsBot
   By NewsBot
   Absolvenţii Şcolilor de Agenţi de Poliţie, promoţia 2011, s-au prezentat la unităţile teritoriale de poliţie unde au fost repartizaţi, urmand a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializării

   Absolvenţii Şcolilor de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" - Cluj-Napoca şi "Vasile Lascăr" - Câmpina, promoţia 2011, s-au prezentat astăzi, 2 mai a.c., la unităţile teritoriale de poliţie unde au fost repartizaţi, urmând a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializării urmate în şcolile de poliţie.

   Astfel, cei 1.746 de poliţişti, dintre care 1.461 sunt absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina (364 fete şi 1097 băieţi) şi 285 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca (64 fete şi 221 băieţi), îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române.

   Absolvenţii celor două instituţii de învăţământ au fost repartizaţi în structurile centrale şi teritoriale din Inspectoratul General al Poliţiei Române, respectiv la Serviciul de Poliţie “Delta Dunării” (serviciu subordonat nemijlocit I.G.P.R.), la Secţiile Regionale de Poliţie Transporturi, la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, precum şi la Inspectoratele de Poliţie judeţene.

   Repartizarea acestora s-a făcut în funcţie de media generală de absolvire. Astfel, s-a întocmit o listă finală centralizatoare cu absolvenţii celor două instituţii de învăţământ, în ordine descrescătoare a mediei generale de absolvire, iar repartizarea absolvenţilor s-a realizat în sistem videoconferinţă simultan în cele două instituţii de învăţământ, pe baza opţiunii exprimate.

   Reamintim că, potrivit calendarului aprobat de conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, elevii şcolilor de agenţi de poliţie au susţinut, începând cu data de 17 aprilie a.c., examenele de definitivare.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.