Jump to content
POLITISTI.ro

Încălcare proprietate privată


IoanaMaria

Recommended Posts

Buna ziua! Ieri mi s-a intamplat sa ies cu niste prieteni si sa ajungem pe o proprietate privata. Doi domni politisti au venit si au discutat cu noi,dupa care ne-au luat datele si ne au spus ca de data aceasta ne avertiseaza verbal. Intrebarea care ma framanta pe mine este : parintii mei pot afla de acest incident? 

Link to comment
  • Marius changed the title to Încălcare proprietate privată
  • Member

Eu nu inteleg un aspect. In ce imprejurari ati ajuns pe o proprietate privata? In mod accidental sau cu un alt scop?

Cum ati ajuns acolo? Era imprejmuit? Ati sarit gardul?

In functie de lucrurile astea exista sanse mai mari sau mai mici ca sa afle.

Link to comment

Sunt minora. 

Locul a fost imprejmuit cu un gard,insa acesta nu mai era acolo,drept pentru care nu am stiut ca este proprietate privata. Ne aflam toti in fata parcului,iar unul dintre noi a fost sunat. Persoana respectiva ne a spus sa venim si noi in spatele parcului,sa stam impreuna. Nu aveam scopuri dubioase,pur si simplu am fost chemati de alti amici. 

 Dupa cum am spus,locul era candva imprejmuit cu un gard. In prezent,din gard au mai ramas doar cateva sarme. 

Link to comment

Și... Ce făceați acolo dacă a venit poliția zicându-vă că de data asta vă avertizează? Cineva a chemat-o cu un motiv pentru că ei n-aveau de unde ști că aia este proprietate privată. Spune-ne adevărul.

Edited by genessys30
Link to comment

Eu ma uitam la un film si restul faceau galagie. Langa acel loc era un magazin si probabil ei au sesizat acest lucru politiei. 

 

Pentru ca ni s a spus despre acest lucru

Link to comment

Selectează-ți prietenii în așa fel încât, peste ani, să îi ai tot prieteni și din cauza cărora viitorul să nu-ți fie periclitat.

Dacă ați făcut doar gălăgie, n-o să pățiți deocamdată nimic. Asta dacă nu repetați episodul. Dacă devii ”recidivistă”, cu siguranță vor afla și ei.

 

 

Link to comment
  • 4 years later...

Stimati domni/ doamne,

In urma cu o luna am cumparat un garanj (construit pe domeniul ADP) de la o cunostinta. Cumpararea s-a facut prin notariat. Documentatia completa. Anterior,in urma cu 2 ani, vanzatorul a lasat un vecin sa isi depoziteze oboecte in garaj. Vanzaoturul este plecat in strainate de 2 ani si nu se mai intoarce.

Odata intrat in posesie, am contactat vecinul sa imi dea cheia.

Auzind ca sunt noul propietar, a afirmat ca de fapt el este propietarul garajului. Acest lucru este imposibil (conosc foarte bine persoana care mi-a vandut), iar indivul care ocupa garajul este cunoscut in zona ca samsar de masini si comportamente abuzive. Mai mult, imi cere 1000 EUR, pentru cheia de la garaj, afirmand ca are acte. Am incercat sa rezolv amiabil cu el, solicind sa imi arate actele, insa mereu invoca diverse scuze.

Neavand datele lui pentru a incepe proceduri legale (in afara de nr de telefon si un presupus nume) am apelat la Sectia de Politie, care dupa 20 de zile nu a facut niciun demers in identificarea acestui individ.

Ce pot face in aceasta situatie?

Am contract de V-C, platesc impozit la stat si nu am acces in garajul meu.

Va multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.