Jump to content
POLITISTI.ro

Lupul schimba parul, dar naravul ba - Actor retinut de Politie

Marius

Recommended Posts

• Moderator

Papan Chilibar, actorul amator care a interpretat rolul celui mai bun prieten al protagonistului in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", a fost retinut ieri de Politie, impreuna cu alti doi tineri, suspectati ca ar fi spart mai multe locuinte din Capitala.

Cei retinuti ar fi spart cel putin trei locuinte din sectorul 3, ultimul jaf avind loc in ianuarie. Tinerii plecau din locuinte cu banii si bunurile de valoare ce putea fi usor transportate.

fluier58238000.jpg

In varsta de 20 de ani, Papan Chilibar a mai fost inchis, tot pentru spargeri de locuinte.

Concluzia in titlul topicului.

Un retardat ... a avut o sansa de care putini tineri se pot bucura, dar a ales sa ramana tot ... si-n ziua de paste. :doh:

• Moderator

Ar merge un film "Eu cand vreau sa fur, fur!" cu Papan Chilibar in rolul principal.

asta stie ,asta face!

e un mod de viata!

si daca stie si altceva nu e capabil sa faca!

e ca un microb,o tentatie....un blestem uneori!

ascultam aseara o istorioara de viata despre un responsabil de garaj pe vremea lui gheorghiu dej,care era foarte respectat,familie tot ce avea nevoie,dar in timpul liber era hot de buzunare!

asta invatase,era ca o a doua limba pentru el!

asa a si murit ,pensionar si hot de buzunare!

ce in sange nu se curata cu nimic! ;)

Din pacate, procentul recidivistilor care ies de pe portile puscariei, e foarte mare si este in mare parte datorat atat saraciei dar si lipsa educarii si cunoasterii unei meserii. Si un mic procent este datorat si subfinantarii serviciilor de educatie si reintegrare sociala.

Eu cred ca ar trebui sa il trimitem in Franta sa il reintegreze in societate :hmmmt:

Francezii sunt buni doar de sfaturi, iar din pacate noi suntem francofoni din punct de vedere legislativ. :emo-yessir:

Fiindca venii vorba de legilativ ,care e ala ? voi intelegeti ceva?

Sunt multe dovezi ca nici ei ce le voteaza nu inteleg ce voteaza...de unde studii!? de unde etica?de unde ?

cat despre Constitutie daca luam la buchisit partea de drept constitutional de la titlul 3,cap 1 si o luam usor,usor,sigur multee se incalca!

Ca pe vremea lui nenea Iancu Caragiale..."dupa posibilitati Coane Mitica!"

Ar merge un film "Eu cand vreau sa fur, fur!" cu Papan Chilibar in rolul principal.

:ner:

Am si eu o intrebare: e roman sau rrom?

Nu-mi dau seama, dar e cam brunet.

Draga Miadry, vezi ce usor se poate face o confuzie. Iti dai seanma saracii cetateni europeni in ce dilema sunt pusi.

Nu este rrom este tigan. :emo-yessir:

Ok, este tigan. :)

N-am folosit termenul fiindca este considerat de multi ca fiind ofensator.

Elvis, :emo-yessir:

• 4 months later...

Era o biata cioara retardata ca sa intelegi tu Miadry mai bine si sa stea la pirnaie pina la apocalipsa . Stelele astea inteligente de la Ministerul Justitiei ar face bine sa gindeasca mai profund cum au facut americanii si sa incheie protocol cu cei preocupati de autostrazi . Toti puscariasii cu regim permisiv sa-i scoata la facut de sosele paziti cu pusca . Mai fac si ei zile de munca , reduceri de pedeapsa , pachete si alte figuri . Asa stau bine mersii , pagubasii din faptele facute de ei , stau tot bine mersii fara paguba recuperata si uite asa ar fii utili societatii prin regindirea atitudinii fata de munca . Penitenciarele sunt full de indieni care stau , dorm , maninca si se antreneaza la flotari si greutati pentru a fii in forma dupa eliberare . Un sistem prost gindit in totalitate . :emo-yessir: Idei de munca sunt mai multe dar eu am tastat doar una . ;):hmmmt:

Edited by Daniel