Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat instrainat


andreism

Recommended Posts

Salut, am achizitionat acum 6 luni un autoturism. In tot acest timp nu am fost oprit de politie decat o singura data si totul a fost in regula. Acum cateva zile un prieten a aruncat o privire pe certificatul de inmatriculare al masinii mele si a obserat ca la sectiunea "instrainat catre" se afla o semnatura fara data "de la, pana la," mi-a spus ca masina e radiata si risc sa mi se faca dosar penal daca mai circul asa. Am cumparat-o cu contract vanzare cumparare la notar. Intrebarea mea este, pot circula asa cu ea 

Link to comment
  • Moderator

Maşina nu e radiată, dar rişti să rămâi fără certificatul de înmatriculare. În situaţia în care certificatul de înmatriculare este reţinut, numai titularul acestuia îl mai poate ridica de la poliţie. Ai obligaţia legală să soliciţi transcrierea dreptului de proprietate în termen de 30 zile de la achiziţie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.