Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat instrainat

Postare recomandată

Publicat

Salut, am achizitionat acum 6 luni un autoturism. In tot acest timp nu am fost oprit de politie decat o singura data si totul a fost in regula. Acum cateva zile un prieten a aruncat o privire pe certificatul de inmatriculare al masinii mele si a obserat ca la sectiunea "instrainat catre" se afla o semnatura fara data "de la, pana la," mi-a spus ca masina e radiata si risc sa mi se faca dosar penal daca mai circul asa. Am cumparat-o cu contract vanzare cumparare la notar. Intrebarea mea este, pot circula asa cu ea 

• Moderator
Publicat

Maşina nu e radiată, dar rişti să rămâi fără certificatul de înmatriculare. În situaţia în care certificatul de înmatriculare este reţinut, numai titularul acestuia îl mai poate ridica de la poliţie. Ai obligaţia legală să soliciţi transcrierea dreptului de proprietate în termen de 30 zile de la achiziţie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.