Jump to content
POLITISTI.ro

Discriminat de către cei de la Apele Române


EmilSylver

Recommended Posts

Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea problema: acum un an si cateva luni mi-am facut in curye un bazin de peste. Dupa 8 luni in urma unei sesizari anonime un control de la Apele Romane mi-a inchis bazinul pe motiv ca nu am documentatia necesara aprobata de ei pentru a deafasura activitate piscicola. In zona sunt multe pastravarii care nu au acte si totusi de 8 luni de zile nimeni nu le are treaba.vreau legea sa se aplice pentru toata lumea la fel. Din acest motiv vreau sa depun o petitie domnului director general al "Apelor Romane" prin care sa ii transmit ca ma simt discriminat. Legea nu cred cca se aplica in mod selectiv. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!

Link to comment
  • Catalin changed the title to Discriminat de către cei de la Apele Române

Luați o foaie de hârtie, un pix și scrieți ce vă doare. După ce ați terminat de scris, puneți foaia într-un plic, cu adresa celor de la Apele Române și plicul la poștă.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.