Jump to content
POLITISTI.ro

Discriminat de către cei de la Apele Române

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea problema: acum un an si cateva luni mi-am facut in curye un bazin de peste. Dupa 8 luni in urma unei sesizari anonime un control de la Apele Romane mi-a inchis bazinul pe motiv ca nu am documentatia necesara aprobata de ei pentru a deafasura activitate piscicola. In zona sunt multe pastravarii care nu au acte si totusi de 8 luni de zile nimeni nu le are treaba.vreau legea sa se aplice pentru toata lumea la fel. Din acest motiv vreau sa depun o petitie domnului director general al "Apelor Romane" prin care sa ii transmit ca ma simt discriminat. Legea nu cred cca se aplica in mod selectiv. Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!

• Catalin a modificat titlul în Discriminat de către cei de la Apele Române
Publicat

Luați o foaie de hârtie, un pix și scrieți ce vă doare. După ce ați terminat de scris, puneți foaia într-un plic, cu adresa celor de la Apele Române și plicul la poștă.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.