Jump to content
POLITISTI.ro

Arme dezactivate/demilitarizate?


Dracusoru

Recommended Posts

Buna ziua. Am dat peste-un exemplar foarte frumos de un AK-S tip 56-1 (chinezesc) dezactivat pe un site din Germania. Este o arma de panoplie, nu mai exista nici o modalitate prin care ar putea sa traga, mecanismul intern este sudat, blocat, facut praf. Este nevoie de permis pentru a detine asa ceva? :hmmmt:Mi-ar placea sa o tin pe zid, sau macar sa ma uit la ea, din moment ce sunt foarte pasionat de arme, si cum nu putem detine in Romania, replicile airsoft si cele de panoplie sunt singurele alternative...

Edited by Marius
Eliminare link reclamă
Link to comment
  • Member

Conform Legii 295/2004 armele de panoplie fac parte din categoria D si fac obiectul notificarii, replicile de tip airsoft fac parte din categoria E si nu ai nicio obigatie pentru detinerea acestora... Pentru mai multe detalii citeste Legea 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Edited by Alleycat
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.