Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre media la purtare pt admitere


CataVarga

Recommended Posts

Buna seara

Va rog sa ma ajutati  , imi doresc  foarte mult sa dau pentru admiterea Academiei de Politie ,dar am o problema cu media la purtare. Media generala pe toti cei 4 ani din liceu este de 7.75 (8 ,8 ,7.5 ,7.5 ) din cauza sportului practicat . Am intrebat si pe forumul Academiei , la IPJ si peste tot aproape . Chiar nu se poate face vreun fel de derogare sau ceva asemanator ? Cum se poate face pentru alt fel de probleme (tatuaje , inaltime , etc ).  Sunt constient de nota mea, dar asta nu inseamna ca am fost si o persoana rea si mi se pare ca acel regulament nu este gandit cum trebuie .   Daca am gresit ceva in topic , va rog sa ma scuzati .   Multumesc

Link to post
Share on other sites
 • Membru

Din ce criterii trebuie sa indeplinesti in momentul in care dorest sa dai la ADP nu esti compatibil pentru un viitor politist.Eu nu inteleg un lucru sau nu il inteleg cum il intelegi tu,cum adica "din cauza sportului practicat"?Ma gandesc ca ai facut ceva sport de contact dar acolo trebuie sa va invete si sa va stapaniti ca pt simplul fapt ca il practici nu iti scade media la purtare,ori te-ai batut ori ai fost implicat in anumite altercatii cu alte persoane.O zi buna!

 

Link to post
Share on other sites

Buna ziua dmn Iav si va multumesc pentru raspuns .  Absentam  uneori de la cursuri fara  ca cei de  la  club sa-mi dea vreo motivare. Si atunci pentru probleme medicale sau personale de ce se acorda vreun fel de  derogare si pentru medie nu ? Mi se pare ca acest regulament este  incorect facut , daca in timpul liceului  gandesti si te comporti intr-un anumit fel , asta nu inseamna ca  mereu vei fi asa si nu o sa-ti mai schimbi mentalitatea si felul de gandire . La incadrari directe cand vor fi , acolo  o sa pot da pentru admitere ? 

Multumesc 

Link to post
Share on other sites

Buna ziua dmn Dany . Vedeti aici este legatura , chiar din contra nu am fost o persoana rea , nici un fel de problema nu am avut  , doar ca  nu am putut sa-mi motivez absentele toate pentru ca practicam fotbal la un club privat  si  undeva la 5 absente  se scadea 1 pct la purtare , nicidecum  sa am probleme  disciplinare sau arogante cu profesorii . Chiar nu se poate face nimic ?  Cum sa demonstrez acest lucru ? Stiu ca intelegeti , ca daca ai media sub 8 ai fost un exemplu rau  si indisciplinar ,dar daca nu a fost asa , chiar nu se poate demonstra acest lucru  ? Aici mi se pare regulamentul facut destul de incorect, ca nu poti sa demonstrezi  daca  a fost sau nu a fost  asa . . .  Sper ca v-am fost destul de explicit . Multumesc

Link to post
Share on other sites

Cel mai bine este sa te adresezi departamentului de resurse umane din cadrul AdP. Nu politistii din acest forum acorda derogari, ci specialistii din departamentul pomenit. Daca ai vrut sa urmezi profesia de politist, trebuia sa te gandesti din timp la aspectele disciplinare ale scolii tale, dar nu numai (medii, ore de limba romana si engleza etc.).

Link to post
Share on other sites
 • Membru

Absenteismul scolar este tot o forma de indisciplina. Nu trebuie sa rupi capul cuiva in liceu ca sa fii incompatibil pt calitatea de student/elev de politie.

Eu nu va inteleg pe voi cei cu derogarile. Derogari de la orice daca s-ar putea. Pur si simplu astea sunt regulile, astea sunt conditiile si nu le indepliniti. Punct!

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 8 months later...
MAlexandru

Salutare tuturor, tocmai am terminat clas a12-a și-mi doresc și intenționez să mă înscriu la școala de poliție Campina, însă am și eu o mică nelămurire, din regulamentul școlii media la purtare trebuie să fie de minim 8, iar întrebarea mea este dacă media se calculează din :

clasa a9a + a10a + a11a + a12a / 4 sau trebuie să ai în fiecare an media mai mare sau egală cu 8 ? Întreb deoarece în clasa a12a am avut media 7 la purtare din cauza unor motive personale, va multumesc.

Link to post
Share on other sites
 • 6 months later...

Bună ziua! As dori sa vă întreb o mică problema legată de media la purtare din liceu care îmi iese 8,85 și pe site scrie 9.00, tin sa Menționez ca nu am antecendente penale, nici măcar o amenda sau mai pe scurt, încă nu am văzut o secție de poliție .

Am vreo șansa sa intru in cadrul M.A.I?

 

va mulțumesc 

Edited by Tedi
Link to post
Share on other sites

Dacă s-a renunțat la înălțimea minimă, mai așteaptă un an sau doi și poate o să se renunțe și la media de la purtare și cazier.

 

Link to post
Share on other sites

Daca este minim 9, nu poti sa te inscrii la examenul de admitere.

Incearca la primarie, la gardienii locali. Acolo, cu media ta la purtare, intri sigur. Nu e nevoie de examen.

Link to post
Share on other sites
 • 6 months later...
Andree98

Bună ziua ! As avea o întrebare: nu mi-e în clar, media la purtare pentru Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" trebuie sa fie minim 9 pe fiecare an în parte din perioada liceului sau media pe toți cei 4 ani la purtare sa fie minim 9 ?

Link to post
Share on other sites
 • Marius changed the title to Întrebari despre media la purtare pt admitere

Ași dori și eu un răspuns la aceeași întrebare. În clasa a 11a am avut nota 8,5 la purtare iar in rest 10. Se face media sau se ia pe fiecare an în parte. Va mulțumesc. 

Link to post
Share on other sites

c) să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului;

Acum ți-e clar?

Link to post
Share on other sites
 • 7 months later...
Alexandru001

Va salut. 

Am o intrebare care a mai fost pusa de multe ori aici, in ceea ce priveste media la purtare trebuie sa fie minim 9 pe fiecare an de liceu sau media tuturor anilor de liceu sa fie minim 9. Va pun aceasta intrebare deoarece la agenti de penitenciare este nevoie de minim 8 pe fiecare an de liceu.

Conditia de pe site este: Să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00, cu excepţia candidaţilor care au absolvit instituţii de învăţământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului.  In perioada studiilor liceale eu am avut media la purtare de 9.50, 10, 9.50, 7 in final obtinand media generala de 9.

 

 

Link to post
Share on other sites

@Alexandru001, acest site se numește polițiști.ro și nu are nicio legătură cu gardienii de penitenciare. Nu știm și nici nu ne interesează ce criterii de selecție au gardienii de penitenciare. Pentru lămuriri adresează-te administrației penitenciarelor.

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...
 • 1 month later...

Salut,sunt in clasa a 12 a si vreau sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie dar problema mea este ca in clasa a 10 a media mea la purtare a fost 8 si in restul anilor 10 iar pe site scrie minim 9.Aceasta regula se aplica pentru media aritmetica a celor 4 ani sau trebuie ca in fiecare an sa am minim 9?

Link to post
Share on other sites
 • 5 months later...

Buna ziua scuzați deranjul dar am o intrebare extrem de importantă pentru studiile mele viitoare. 

Eu am absolvit studiile liceale în Italia,  la purtare media generală din 5 ani de liceu este de 8,6 ( ultimi doi ani am avut notă 10 ) . Alți ani au fost probleme generale cu comportamentul clasei care au afectat notă la purtare fiecăruia .

Dacă aș încerca să dau examenul de admitere pentru academia de poliție aș fii oprit din start din cauza asta? 

Nu am cum sa am o derogare sau similar? Este foarte important pentru mine mai ales din cauza ca visul meu de când am fost mic a rămas mereu acesta .

Dar crescând am inteles de calitățile care am nevoie pentru meseria asta și zilnic am lucrat pentru ar avea o pregătire excelentă.  

Mulțumesc pentru un eventual răspuns.

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...
sasandreeasebastiana

Va salut cu respect!:emo-yessir: Vin si eu cu o problema care este destul de des intalnita :ph34r:: MEDIA LA PURTARE.  Stiu destul de clar care sunt criteriile,sunt la zi cu absolut toate informatiile dar lucrand intr-un domeniu care are de-a-face in mod direct cu Politia,Jandarmeria si fiind un om relativ sociabil,dupa multe discutii am ajuns la concluzia ca de-a lungul timpului au fost ani in care s-a cerut minim 8.  Media mea este 8,32☹️ ,in momentul aceasta nu am nicio sansa dar,dupa parerea voastra,fiind in deficit de personal sau pensionand multi politisti se va schimba ceva?  Mai pe romaneste , exista sansa ca in viitorul apropiat sa se ceara minim 8? Este adevarat,au mai fost ani in care s-a intamplat asta?  Va multumesc aniticipat pentru orice raspuns!❤️

Link to post
Share on other sites
sasandreeasebastiana

Va salut cu respect! Vin si eu cu o problema care este destul de des intalnita : MEDIA LA PURTARE.  Stiu destul de clar care sunt criteriile,sunt la zi cu absolut toate informatiile dar lucrand intr-un domeniu care are de-a-face in mod direct cu Politia,Jandarmeria si fiind un om relativ sociabil,dupa multe discutii am ajuns la concluzia ca de-a lungul timpului au fost ani in care s-a cerut minim 8.  Media mea este 8,32☹️ ,in momentul aceasta nu am nicio sansa dar,dupa parerea voastra,fiind in deficit de personal sau pensionand multi politisti se va schimba ceva?  Mai pe romaneste , exista sansa ca in viitorul apropiat sa se ceara minim 8? Este adevarat,au mai fost ani in care s-a intamplat asta?  Va multumesc aniticipat pentru orice raspuns!❤️

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
sasandreeasebastiana

DA! DAAAA! Stiu ce zici ☹️ Dar,stii cum spune,speranta moare ultima<_< Tocmai de asta ma intreb,oare,o sa se schimbe ceva? Va salut,sarbatori frmoase si linistite!:emo-yessir:

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
Matei12

Buna seara/Buna ziua! Ma adresez cu o intrebare, as dori sa dau la jandarmi, dar am o problema cu media la purtare, în clasa a IX-a am avut media 7 la purtare, în rest, am avut doar 10, as putea sa dau, sau trebuie sa am in fiecare an media minim 9.00?

Multumesc anticipat.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.