Jump to content
POLITISTI.ro

Cat dureaza cercetarile sau ancheta facute de politie?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am si eu cateva intrebari. Am depus o petitie-reclamatie la un post de politie in legatura cu o inselaciune intre firme. De fapt nu ar fi intre firme... M-a sunat cineva care s-a folosit de datele altei firme si de un nume fals, ca vrea sa cumpere produsele pe care le aveam eu la vanzare, el mi-a trimis un ordin de plata conform facturii fiscale  si eu i-am trimis  produsele prin sofer trimis de el (cel mai probabil a luat numarul de pe internet), ulterior am descoperit ca ordinul de plata a fost fals si datele firmei, pentru ca nu imi intrasera banii si nu mai raspundea la telefon. Ele dupa cateva zile au aparut la vanzare...la o firma  diferita pe ce am facturat eu. Intre timp am descoperit numele lor(celor care m-au inselat) adevarate, cu un oarecare ajutor de la soferul care le-a transportat si cu ajutorul informatiilor publice, soferul mi-a spus ca unul dintre patronii firme la care sunt acum produsele este cel care i-a platit transportul pe ele, pe care l-a indentificat dintr-o poza. Problema e ca au trecut aproximativ 30 de zile si nu a fost nimeni audiat. Soferul nu, eu nu, patronii firmei respective si care sunt faptuitorii, nu... Ei mi le vand si eu nu am ce sa fac... Ei se apara cu banii de pe ele, eu cel mai probabil o sa trebuiasca sa fac imprumut pentru avocati :doh::hmmmt:

Cat dureaza cercetarile facute de politie pana sa fie transmise parchetului? 
Procurorii pot lua datele de la operatorul de telefonie in legatura cu locul din care au sunat de pe cartela aceea ?  Ma gandesc ca nu o sa recunoasca.
Cat timp au obligatia sa tina imaginile primariile ? sa nu cumva sa se piarda probele...
Va multumesc.

• Catalin a modificat titlul în Cat dureaza cercetarile facute de politie pana sa fie transmise parchetului?
  • Marius a modificat titlul în Cat dureaza cercetarile sau ancheta facute de politie?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.