Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Telefon cumparat la mana a doua


CatalinD
 Share

Question

Buna seara!

Am cumparat un telefon anul trecut la mana a doua de la o persoana.Luna asta am avut probleme cu el si l-am dus la garantie,dar nu l-au rezolvat si mi-au dat un act prin care puteam sa il schimb sau sa solicit banii inapoi.Aici a fost problema.Telefonul a fost cumparat pe alt nume ,a unei persoane care lucreaza la Orange.

Cand m-am dus cu actele la Orange sa le explic ,mi-au spus sa vin cu proprietarul.Datorita distantei si a timpului m-am inteles cu proprietarul sa merg la Orange si ea sa vorbeasca cu ei ca sa nu mai aaca un drum pana acolo.In final s-au inteles sa ii trimita un mail managerului ca sa fie un raspuns oficial si dupa o sedinta mi-au spus sa las teefonul la ei si sa astept sa primeasca proprietarul banii ,urmand sa mi-i livreze la primire.Nu am plecat de acolo pana nu  facut un poces verbal de predare a telefonuli. 

Iar problema mea este ca sunt in a doua saptamana si proprietarul mi-a spus sa astept pan se rezolva, dar am devenit putin suspicios.

Intrebrea mea este ,pot cadea prada unei fraude ? Iar daca da , ce pot face ? 

Mentionez ca am vorbit la telefon informatiile de mai sus ,deci se poate confirma daca se cauta convorbirea ,si  se poate vedea si pe camerele de filmat de la Orange ca am predat telefonul  si ca cei de la garantie mi-au dat un act cu numele meu

Astept un raspuns.Va multumesc!

 

Edited by CatalinD
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Îl poți acționa în judecată pentru că instanța e competentă să soluționeze astfel de litigii. Poliția nu are nicio legătură (competențe) cu astfel de probleme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.