Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina import Germania cu Brief de Italia


Alex1234567890

Recommended Posts

Buna seara,

Am cumparat recent un BMW 525 din Germania printr-un parc auto din Romania. Masina are carte de Italia cu mentiunea pe ea "anulata definitiv pentru export in UE(Germania). Am si contract de v-c intre mine si parcul auto si factura care atesta ca parcul auto a cumparat masina de la neamt. Problema este ca lipseste contractul de v-c intre ultimul proprietar de pe cartea italiana care este anulata si parcul auto din Germania.

Se poate inmatricula masina asa? sau este ceva ce se poate face? Mentionez ca deja am facut Rar-ul astept sa imi iasa cartea.

Va multumesc

Link to comment

Am fost deja si mi-au cerut tot istoricul complet al masinii!

intrebarea mea este daca se poate face ceva?? De factura aia nu se mai poate face rost. Chiar ar fi culmea sa raman cu masina neinmatriculata din cauza unei hartii.

Link to comment
  • Moderator

Faci o confuzie. Poliția Română nu se ocupă cu înmatricularea auto și nu mai are absolut nicio legătură cu această activitate încă din anul 2002. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.