Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina import Germania cu Brief de Italia

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Am cumparat recent un BMW 525 din Germania printr-un parc auto din Romania. Masina are carte de Italia cu mentiunea pe ea "anulata definitiv pentru export in UE(Germania). Am si contract de v-c intre mine si parcul auto si factura care atesta ca parcul auto a cumparat masina de la neamt. Problema este ca lipseste contractul de v-c intre ultimul proprietar de pe cartea italiana care este anulata si parcul auto din Germania.

Se poate inmatricula masina asa? sau este ceva ce se poate face? Mentionez ca deja am facut Rar-ul astept sa imi iasa cartea.

Va multumesc

Publicat

Mergi la serviciul de înmatriculări din județul tău și întreabă-i. Nu necesită un efort chiar așa de mare.

Publicat

Am fost deja si mi-au cerut tot istoricul complet al masinii!

intrebarea mea este daca se poate face ceva?? De factura aia nu se mai poate face rost. Chiar ar fi culmea sa raman cu masina neinmatriculata din cauza unei hartii.

• Moderator
Publicat

Faci o confuzie. Poliția Română nu se ocupă cu înmatricularea auto și nu mai are absolut nicio legătură cu această activitate încă din anul 2002. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.