Jump to content
POLITISTI.ro

Bec rosu pozitie.


codringal

Recommended Posts

Buna ziua, am si eu o mica curiozitate ieri seara eram cu prietenii la McDonalds in parcare, langa noi era un tanar incepator cu niste becuri rosii pe pozitie nu foarte puternice pot spune ca daca faza scurta/lunga era pornita acestea nici nu se mai observau dar daca era seara si doar pozitia pornita se vedea bine si clar, stam ce stam si nici 15 minute mai tarziu apare o masina de politie rutiera care au mers direct la baiatu' asta, initial nu am auzit conversatia, dar dupa ce amicu baiatului a dat si geamu pasagerului jos am auzit ca tanarul a spus ca el stationeaza acolo si ca politia nu are dreptul sa te ia la intrebari daca masina este parcata si nu ruleaza, nu am intales exact ce a raspuns politistul dar am auzit ca baiatul i-a pus o intrebare tare interesanta cum ca daca el nu avea permis si doar s-a urcat in masina sa caute ceva, in cazul acesta de cine se lua dl. politist?

  • Downvote 2
Link to comment

Legatura este ca politistul dorea sa ii i-a talonul baiatului pentru becurile rosii de pe pozitie. Probabil nu m-am facut intales, intrebarea mea este poate politia rutiera sa faca ceva daca stationezi cu becuri rosii pe pozitie ca in cazul de mai sus ?! Si mai ales poate sa ma ia la intrebari politistul daca doar stau pe scaunul soferului si nu sunt proprietarul autovehiculului?!

  • Downvote 2
Link to comment
  • Moderator

 

25 minute în urmă, codringal a scris:

A 6a, 13 ani.

Mda ... se vede.

Revenind la întrebările stupide care nu-ți dau pace, să știi că răspunsul este afirmativ, da, sigur că poate. Politistul te poate și reține pentru 24 ore, indiferet că ești la volan sau te plimbi pe jos.

În continuare, te asigur că acest site nu e unul de genul TPU, unde tot felul de infantili și idioți postează care mai de care tot felul de întrebări stupide.

Mergi și adresează astfel de întrebări părinților, pentru că din punct de vedere legal ei răspund pentru tine și sunt obligați să-ți ofere educație.

Topic închis.

Link to comment
  • Marius locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.