Jump to content
POLITISTI.ro

Teapa pe Facebook


Eda

Recommended Posts

Buna. Am castigat la o licitatie Pe Facebook un fier de calcat. La descriere era trecut in stare impecabila de functionare, foarte putin folosit. A doua zi am facut plata in cont si am primit coletul dupa 3 zile prin posta. Spre surprinderea mea fierul nu era cum era specificat in descriere, avea zgarieturi pe talpa, fusese desfacut si nu stropea cu apa cand apasam pe buton ba chiar curgea apa din el . I-am specificat detaliile domnului zicand sa il trimit inapoi, asta dupa ce i-am pus poze, video ca nu merge si starea lui. De atunci ma tot amana zicand ca pot sa ii pun linistita coletul inapoi si el imi va face plata. Zis si facut. Am trimis dar plata nu mi-a facut-o. A scos coletul apoi a facut video ca merge invocand motive ca eu nu stiu sa il folosesc din cauza reglajelor cum l-am trimis desi in video si in poze se vede clar ca era reglat ok ba chiar se aude in video facut de mine cand il reglez. Mi-a zis ca mi-l trimite inapoi dar eu in calitate de clienta nemultumita pt ca la mine nu a mers stropitoarea Iar la el da(pt ca l-a desfundat) plus avand semnele de uzura specificate mai sus am refuzat categoric pt ca nu e in starea in care era descris. Acum atat banii mei cat si fierul sunt la el. Unde sa ma adresez sa imi recuperez banii inapoi? Am tot. Conversatie, poze, video. Multumesc

Link to comment

Nu nu. Aia cu proxeneti am postat pt o tipa ce era amenintata. O fata s-a suparat pe ea si a amenintat-o ca ii pune poze cu fetita ei Pe ceva site-uri. Eu eram doar curioasa ca vroiam sa ii dau un sfat. Intradevar cumpar de pe net uneori dar e prima data cand mi se intampla asa ceva 😔

Link to comment
  • 3 years later...

Buna seara!

Am fost victima unui inselatorii pe facebook. 
Urmaresc de ceva timp pe facebook un cont(cel mai probabil fals) care posteaza numai bilete castigatoare la pariuri cu cote destul de mari. L-am contactat si am aflat de la el ca are un grup pe facebook unde posteaza biletele lui si ca sa intru in grup trebuie sa platesc 200 lei intrarea si imi va da in plus o carte despre strategiile la pariuri sportive, cartea m-a interesat mai putin. 
M-am inteles cu el , i-am platit la banca pe numele unei persoane care nu avea legatura cu numele lui de facebook. I-am trimis dovada (o poza la chitanta) si el m-a adaugat in acel grup , mi-a trimis si acea carte care era .pdf , adica in format electonic.  Am jucat biletul postat in acel grup si bineinteles a fost necastigator. A 2-a zi el posteaza pe facebook acelasi bilet dar cu pronosticurile castigatore!!! (am aflat intre timp ca sunt multi tepari de genul asta care modifica pozele biletelor in photoshop.)

Acum eu pot sa fac ceva? Sa depun o plangere pentru inselaciune? Imi mai pot recupera banii? 

Edited by cristi97
Link to comment
  • Marius changed the title to Teapa pe Facebook

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.