Jump to content
POLITISTI.ro

Eroare: Nu aveti permisiunea sa descarcati acest fisier


Sam

Recommended Posts

Buna ziua,

Intampin o problemă tehnica si sper sa ma ajutati cu un raspuns. 

Cand incerc sa descarc anumite fisiere din Biblioteca (Descarcari), primesc urmatorul mesaj de eroare:

Nu aveţi permisiunea să descărcaţi acest fişier.
Cod eroare: 1D161/3

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • Moderator

Secţiunea specială pentru găzduirea şi descărcarea de fişiere - Bibliotecă este structurată în mai multe categorii:

 1. Profesional - cuprinde documente, tipizate/formulare utile etc. în munca de poliţie şi destinate numai poliţiştilor.
 2. Utile - cuprinde tipizate/formulare şi documente utile pentru public.

Fişierele postate în categoria Profesional pot fi descărcate doar de către membri confirmaţi (sunt conturile de membru care au ecuson CONFIRMAT    ) - pentru detalii cu privire la confirmarea conturilor de membru citiţi cu atenţie: 

Vizitatorii (cei fără cont de membru) cât şi ceilalţi utilizatori care nu au contul de membru confirmat, nu pot descărca fişierele din această categorie şi primesc mesajul de eroare: Nu aveţi permisiunea să descărcaţi acest fişier.

Fişierele postate în categoria Utile pot fi descărcate de toţi utilizatorii, cu excepţia vizitatorilor (persoanele care nu au înregistrat un cont de membru).

 • Upvote 4
Link to post
Share on other sites
 • Marius pinned this topic
 • 5 months later...
 • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Marius
   By Marius
   CONTROLUL ŞI VERIFICAREA ARMEI
   În absolut toate situaţiile premergătoare oricărei manevrări ori manipulări ale unei arme de foc, obligatoriu se efectuează controlul şi verificarea vizuală a camerei cartuşului, pentru a vă asigura că aceasta este descărcată. Această operaţiune trebuie să devină un reflex, să fie o activitate spontană şi obligatorie înainte de a pune mâna şi a manevra orice armă de foc indiferent de model, combinată cu cele patru reguli de bază (de aur), valabile pentru orice profesionist şi enumerate mai jos:
   1. Manevraţi orice armă ca şi cum aceasta ar fi încărcată, chiar dacă v-aţi asigurat că este neîncărcată;
   2. Ţineţi degetul în afara gărzii trăgaciului, mai exact deasupra gărzii trăgaciului până în momentul în care sunteţi în faţa ţintei şi intenţionaţi să trageţi;
   3. Nu îndreptaţi niciodată arma spre ceva pe care nu intenţionaţi să-l loviţi;
   4. Identificaţi ţinta, cât şi ceea ce se află în spatele acesteia sau în imediata apropiere;
   Controlul şi verificarea oricărui model de pistol se face astfel:   
   1. Primul lucru: scoateţi / extrageţi încărcătorul apăsând butonul de eliberare a încărcătorului (foto. din dreapta). 
   2. Trageţi / deplasaţi înapoi manşonul şi inspectaţi camera cartuşului privind înăuntrul acesteia pentru a vă asigura că este goală. Camera este goală atunci când nu se vede niciun cartuş privind în camera deschisă (foto. din stânga). 
   Dacă este eliberat, manşonul se va închide, atunci când încărcătorul gol este extras din armă. Pentru a bloca în poziţie deschisă manşonul armei, fără ca încărcătorul să fie introdus în aceasta, trageţi / deplasaţi înapoi complet manşonul armei şi ridicaţi cu degetul mare pârghia de eliberare a manşonului (fig. din dreapta jos), după care eliberaţi manşonul. Acesta rămâne, astfel, blocat în poziţie deschisă. Manşonul armei rămâne în poziţie deschisă atunci când în armă se află introdus un încărcător gol sau când pârghia de eliberare a manşonului este împinsă în sus. 
   Când nu este prezent niciun cartuş în interiorul camerei cartuşului şi nu există încărcător în armă, înseamă că aceasta este sigură.
   Verificaţi vizual întotdeauna şi după caz, prin atingere (tactil), camera cartuşului pentru a vă asigura de faptul că aceasta este goală. Înainte de a înmâna arma unei alte persoane, scoateţi încărcătorul şi trageţi înapoi manşonul armei, blocându-l în poziţie deschisă. Nu luaţi şi NU trageţi (acţionaţi trăgaciul) niciodată cu pistolul de la o altă persoană, dacă anterior nu a fost scos / extras încărcătorul, manevrat înapoi manşonul şi camera cartuşului nu a fost verificată vizual pentru a vă asigura că arma este complet descărcată.
   În plus şi specific pentru Beretta Px4 Storm, după efectuarea celor două manevre de verificare, puteţi elibera manşonul şi asigura arma, acţionând în jos pârghia de siguranţă. Această operaţiune va produce dezarmarea cocoşului, iar pârghia de siguranţa va rămâne în poziţia "asigurat" (poziţia inferioară).
   DESCARCAREA ARMEI
   Îndreptând pistolul într-o direcţie sigură şi având degetul arătător în afara gărzii trăgaciului, prima manevră se scoate din armă încărcătorul plin (cu cartuşe). În aceeaşi poziţie, (poziţie sigură a armei şi cu degetul în afara gărzii trăgaciului) a doua manevră, se trage / se deplasează înapoi manşonul complet, pentru a scoate cartuşul aflat în cameră.
   Verificaţi vizual camera cartuşului pentru a vă asigura că este goală. Camera este goală atunci când nu se vede niciun cartuş privind în camera deschisă prin fereastra de expulzare.
   ATENŢIE: Lăsaţi cartuşele scoase din armă să cadă jos şi nu încercați niciodată să le prindeţi cu mâna.
   În concluzie, nu uitaţi: controlul şi verificarea oricărui model de pistol se face prin scoaterea încărcătorului din armă, după care se manevrează spre înapoi manşonul şi se inspectează camera cartuşului.
  • Marius
   By Marius
   În următoarea perioadă vom implementa o secţiune specială pentru găzduirea şi descărcarea de fişiere. Ne-am gândit că e util să avem o bibliotecă virtuală de unde utilizatorii să poată descărca documente tipizate, modele şi alte fişiere utile.
   E mult mai comod şi util pentru oricare dintre noi să descarce, să folosească şi să completeze tipizatele de care are nevoie pe calculator şi vrem cu ajutorul vostru, să transpunem în format electronic o serie de tipizate folosite în munca de poliţie zilnică , care să poată fi modificate în funcţie de necesităţi.
   Cam aşa ceva:
     
   Aplicaţia permite setarea unor permisiuni diferite pentru grupurile de utilizatori, oferă posibilitatea unui management al fişierelor, adăugarea de comentarii ori recenzii (review) de către utilizatori, o integrare perfectă şi multe alte beneficii.
  • Catalin
   By Catalin
   Probabil ca multi dintre voi ati vazut acest clip video cu cei doi tineri protagonisti ai unei filmari ce a facut furori pe internet imediat dupa ce a fost postat pe youtube. In care unul dintre ei trage cu o arma cu luneta calibru 50 si nimereste un pepene verde asezat chiar pe capul prietenului sau aflat la o distanta considerabila.


   http://youtu.be/fWvXam499yI&rel=0

   Lucrurile nu stau chiar asa. Ceea ce tocmai ati vizionat nu s-a intamplat in realitate, este un clip fake.
   Protagonistii au dezvaluit adevarul si chiar au dat aratat cum procedat.
   Puteti vedea aici cum au procedat:


   http://youtu.be/h6YVPVbpHXo&rel=0
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.