Jump to content
POLITISTI.ro

Divulgarea identitatii mele in cazul unei reclamatii

boby96

Recommended Posts

Buna ziua! De cateva zile bune am probleme cu niste oameni de la blocurile vecine in sensul ca mai in fecare seara, pe la ora 12 si pana spre 2-3 dimineata se gandesc sa se stranga in fata blocului si sa asculte manele la maxim. Chiar in clipa asta ii aud cum chiuie si scot tot felul de sunete, in conditiile in care se afla la cel putin 100 de metri de geamul meu, iar geamul este inchis.

Se pare ca din cel putin 5 blocuri care sunt deranjate intensiv de ei, nimeni nu a luat atitudine, dar as vrea sa ii denunt. 

As vrea sa stiu cum decurge procedura. Dupa ce apelez 112 si imi zic problema iar un echipaj de politie se deplaseaza la locul cu pricina, politistii vor veni si la usa mea ca sa imi ceara declaratii/date?

Si mai ales, cei pe care ii denunt, pot afla cine sunt? Pana acum nu am auzit nici un sunet de om "treaz", si nu sunt nici cei mai intelegatori oameni cu putinta...iar eu am masina in fata blocului...geamuri la apartament...stiti voi.

Buna seara,

Acum ceva timp am facut o sesizare privind nerespectarea orelor de odihna. Intre timp a venit un agent, mi-a luat declaratie atat mie cat si a 2 din cei 6 martori propusi.Astazi am aflat ca cel reclamat a vorbit cu unul dintre martori si stia nu doar numele meu, dar avea lista cu numele tuturor martorilor propusi. Aceste informatii nu ar trebui sa ramana confidentiale? Cred ca e destul de usor de inteles ca in momentul in care se stie cine a facut sesizare impotriva lui, reclamatul poate recurge la acte de violenta.

Multumesc

Salut boby96 !...mi-am facut un cont tocmai din acelasi motiv pt care si tu ai scris mai sus.Am si eu astfel de vecini total lipsiti de bun simt si educatie, care zilnic incepand cu ora 10 dimineata pana noaptea la orele 2-3 spre dimineata fac galagie, servesc seminte si bere la pet pe trotuar.De vreo cativa ani si-au instalat tabara cu scaunele si mese pe trotuarul din fata blocului.

Am sunat la politia comunitara sector 3.Au venit, au constatat si apoi au plecat linistiti.

Gasca continua sa aplice legea junglei.Evident ca nu mi-am asumat identitatea, sincer imi este teama desi am 48 de ani.Frustrarea mea este maxima !!!

Am vazut cum la Iasi, un pensionar a turnat acid pe asfalt ca sa alunge golanii si aurolacii.

Ilegal au spus televiziunile in cor !Ok, dar acel pensionar ce vina are ca autoritatile statului roman sunt inerte???Nu sunt de acord cu legea junglei dar ce putem face???Cat sa mai suporti, ca in casa ta , sa nu te mai poti odihni???

Poate voi deranja pe unii dar am un sentiment de regret fata de Militia din adolescenta mea.Pe sectoristul Moise toti il regreta.Discuta civilizat cu toata lumea si cunostea tot cartierul.Nimeni nu sufla in fata lui.Era corect si autoritar.Si-a castigat respectul doar prin munca si corectitudine!

Privesc cu invidie la politistul american care atunci cand spune o fraza de genul:-culcat si mainile la spate, toti executa !..la noi, politistul comunitar nu are curaj sa aplice amenzi nici macar celor care isi plimba cainii si nu strang mizeria dupa patruped, ce sa mai discutam despre Ordinea si Linistea Publica.

A fost odata ca niciodata o Romanie frumoasa cu munti si paduri si fara datorie externa....azi avem munti de gunoaie si golani la toate colturile.

• Upvote 1

Cum domnule! milițienii care erau analfabeți, niște brute care băteau cetățenii pe stradă fără motiv de dimineața până seara și uneori și noaptea, care trimiteau cetățenii la ocnă fără  să fie vinovați erau buni?! lăsând gluma la o parte vă spun și de ce milițianul avea acea autoritate: pentru că era sprijinit de cetățeanul, de bună credință, care nu se fofila atunci când trebuia să semneze un proces-verbal, în calitate de martor, pe când la ora actuală, dacă cu ocazia luării unor măsuri, un polițist solicită sprijin din partea cetățenilor, brusc se golește strada.

Iav, dar revenind la subiect, imi puteti oferi un raspuns la intrebarile mele? (presupun ca sunteti politist)

Kamil, ce vreti sa spuneti prin "nu mi-am asumat identiatea"? Ati putut face plangerea fara sa va dati datele?

Cand faci o plangere telefonica la politia comunitara sector 3, nu esti verificat.Cand suni la 112 este cu totul altceva.De ordine publica stiu ca se ocupa cei de la Politia Comunitara prin urmare acolo am sunat.Datele mele, evident ca nu au fost reale, sa fim rezonabili....Am avut surpriza acum 6 ani sa constat ca cei de la Comunitara mi-au dat dat datele unui individ extem de agresiv pe care il reclamasem ca isi turna beton pe marginea trotuarului ca sa isi "aloce" fara plata, un loc de parcare aplicand legea junglei.Am depsit momentul dar nu am uitat sa fiu precaut !

p.s- semnez orice p.v. daca este legal ,iav !...sustin orice demers al autoritatilor care este strict in sprijinul comunitatii locale sau al interesului general !

• 2 months later...

Buna seara. Revin pe acest subiect cu o nelamurire ... in momentul in care se apeleaza 112, sau pe numarul politiei locale, un echipaj va fi trimis la fata locului. Daca in momentul in care echipajul ajunge la fata locului galagia este in plina desfasurare (fie ca e vorba de o petrecere intr-un apartament, sau oameni adunati in fata scarii) nu se poate constata direct de catre agenti ca ce se intampla nu este in regula? De ce trebuie confruntare cu cel care reclama? 

Cazul cu care ma confrunt eu (ca d-aia stau la 01:00 AM si scriu aici) ... recent, s-au mutat niste tineri intr-un apartament din blocul vecin. Este a doua oara in 2 saptamani cand tipa si urla ca pe stadion. La propriu ma refer ca pe stadion: urla si injura o echipa de fotbal, beau intr-una, uneori parca se iau si la bataie intre ei ... si o tin asa de vreo 2-3 ore. Geamul de la balcon il tin deschis, si astfel, se propaga sunetul ca in codru. Si cum am zis, e vorba de blocul vecin...nici nu vreau sa ma gandesc cum este la vecinii de langa...din blocul lor ... 

Acum, avand in vedere comportamentul lor, ce canta si cat de tare tipa fara nicio jena, ma gandesc ca pot fi chiar niste huligani - si stiu ce le poate capul. Am 2 copii mici, si va dati seama ca nu vreau sa ma expun unor conflicte ce ar putea degenera ... 

Reiau intrebarea: daca apelez la 112 sau la politia locala ... si in momentul in care politia ajunge galagia este in toi, nu se poate da amenda direct? sau ma rog, avertisment, nu stiu exact care este procedura. Dar trebuie sa apara si numele celui care reclama in discutia dintre politisti si "petrecareti"?

PS: ca sa intelegeti, acum baietii pleaca spre casele lor, si pe alee mai arunca un "m**" si unul din ei isi face nevoile pe aleea dintre blocuri ... 25 de ani, cel mult, fiecare din ei ...

Va multumesc! Seara buna!

Asa-zisa politie locala reprezinta un serviciu sau o directie din cadrul primariei. Angajatii sai sunt fostii gardieni publici. Nu au avut si nu au nicio legatura cu Politia Romana sau cu MAI. Sunt niste impostori, care se cred politisti. Gardieni locali nu au pregatire in domeniu si nu poti sa ai nicio pretentie de la ei. Sunt ferm convins ca ti-au divulgat numele atunci cand au mers la vecinii tai galagiosi. Te sfatuiesc sa nu mai apelezi la serviciile lor, pentru ca nu au nicio competenta, iar in cazul unor fapte penale sunt obligati sa sesizeze organele de politie!

Politistii din cadrul ipj-ului care s-au prezentat la vecinii tai pot sa te contacteze si pe tine pentru a le furniza mai multe detalii cu privire la cele sesizate, dar nu cred ca ti-au divulgat numele in momentul in care au intrat in legatura cu vecinii tai. Pentru a rezolva problema cu vecinii tai scandalagii te rog sa iei legatura cu politistul de proximitate care arondeaza zona ta de domiciliu.

Politia este una singura, si anume, Politia Romana! Restul este minciuna!