Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de furturi din locuinţe şi/sau societăţi comerciale prinşi de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Suspecţi de furturi din locuinţă şi societăţi comerciale, identificaţi

 

Poliţişti din Oraşul Găeşti au documentat activitatea infracţională a unei grup de persoane, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa.

La data de 5 iulie a.c., în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Găeşti, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă şi comisari din cadrul Gărzii Financiare, au desfăşurat zece percheziţii domiciliare în comuna Vişina, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, comise în perioada februarie-iunie a.c.. 

Cele trei persoane identificate, respectiv, M.F., de 19 ani, B.G., de 26 de ani şi V.M., de 24 de ani, toţi din comuna Vişina, sunt suspectate că sustrăgeau bunurile, pe care ulterior le predau lui B.I., de 40 de ani, din aceeaşi localitate, spre vânzare, în societatea comercială pe care o deţinea. 

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite şi ridicate bunuri susceptibile a proveni din furt, respectiv laptop-uri, telefoane mobile, aparatură electrică şi electrocasnică şi mai multe aparate de sudură.

Totodată, în urma percheziţiilor efectuate la societatea comercială aparţinând lui B.I., au fost descoperite 240 de litri alcool şi 139 pachete de ţigări, fără banderole de marcaj fiscal, şi 303 articole de îmbrăcăminte contrafăcute, de diferite mărci.
Cei trei bărbaţi suspectaţi de furt au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti, pentru continuarea cercetărilor, aceştia fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele lui B.I. s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, evaziune fiscală şi contrafacere de mărfuri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Link to comment
 • 5 months later...
 • Replies 53
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • NewsBot

  52

 • Marius

  1

 • Catalin

  1

Un bărbat suspectat că a comis mai multe furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, depistat de poliţişti

În noaptea de 11 spre 12.11.20011, poliţiştii Poliţiei Municipiului Tulcea l-au surprins pe C. Viorel, de 37 ani, din Tulcea, care încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Tulcea. În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul este suspect de comiterea a opt infracţiuni de furt (şase din locuinţe şi două din societăţi comerciale).


Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
 • 1 month later...

Suspect de furt din locuinţă, identificat de poliţişti

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii ilfoveni, a fost identificat suspectul unui furt de bunuri, în valoare de 5.000 de lei, dintr-o locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.

În ziua de 22.01.2012, un bărbat de 45 ani, domiciliat în localitatea Tunari, judeţul Ilfov, a sesizat faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie a.c., când a fost plecat de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa prin spargerea geamului de la uşa din spate, de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, articole de îmbrăcăminte şi mai multe unelte electrice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe M.P., de 33 de ani, suspect de comiterea faptei.

Cel în cauză este în prezent cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.

POLIŢIA ROMÂNĂ VĂ RECOMANDĂ:

 • Pentru a preveni comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe ţineţi cont de câteva recomandări.
 • Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri);
 • La plecarea de la domiciliu închideţi bine toate căile de acces în locuinţă.
 • Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui.
 • Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii.
 • Dacă alegeţi să montaţi un sistem de alarmare în interiorul locuinţei dumneavoastră, contactaţi firme specializate în acest domeniu.
 • Atunci când sunteţi plecaţi de acasă pentru o perioada de timp mai îndelungată, rugaţi un vecin să supravegheze periodic perimetrul locuinţei şi curţii dumneavoastră.
 • Ferestrele locuinţelor trebuie să fie sigure faţă de o eventuală tentativă de escaladare din exterior.

I.G.P.R. - CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Link to comment

Suspect al unui furt din locuinta, identificat de politisti

Un bărbat din Târgu-Jiu este suspectat că a sustras bunuri în valoare de 10.000 lei din locuinţa unui vecin care era plecat din localitate.

La data de 29 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de un bărbat, din municipiu, despre faptul că, în perioada 6 - 29 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în apartamentul proprietate personală, situat la etajul I, iar de aici i-au sustras aparatură electronică şi bani, prejudiciul fiind estimat la suma de aproximativ 10.000 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au rezultat indicii că suspectul furtului este chiar un vecin al părţii vătămate, L.G.C., de 26 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

În aceeaşi zi, poliţiştii l-au depistat pe suspect pe raza municipiului, acesta fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor.

Dn anchetă a rezultat că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2012, suspectul, cunoscând că proprietarii apartamentului sunt plecaţi din localitate, prin escaladare, a intrat în balconul apartamentului situat la etajul I şi, ulterior, a pătruns prin efracţie în locuinţă. De aici este suspectat că a sustras un televizor LCD, un DVD, trei ceasuri de mână, şase telefoane mobile şi bani.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de 90 %, respectiv televizorul LCD, DVD-ul, un ceas de mână şi telefoanele mobile, acestea fiind restituite părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 30 ianuarie a.c., poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale în cauză şi recuperării integrale a prejudiciului.

Centrul de Informare şi Relaţii Publice - I.G.P.R.

Link to comment
 • 2 months later...

logo_DGPMB.jpg

Furt din locuință

Pe parcursul lunilor februarie-martie 2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 6, cu sprijinul I.G.P.R. - Direcţia de Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea infracţională unei grupări formate din N. Ionel de 41 de ani, P. Florin de 28 de ani şi A. Daniel de 37 de ani, toţi din Bucureşti, cu preocupări pe linia comiterii furturilor din locuinţe, având ca mod de operare ruperea butucului sau prin împrietenire.

Astfel, în ziua de 02.04.2012, în jurul orei 08:00, cei trei s-au deplasat către Municipiul Constanţa unde au ajuns în jurul orei 11:20.

În jurul orei 11:50, N. Ionel şi P. Florin au fost văzuţi intrând în scara unui bloc situat în bd. Ferdinand, cel de-al treilea suspect rămânând în faţa imobilului. În jurul orei 12:55, N. Ionel şi P. Florin au fost observaţi ieşind din scara blocului, iar în urma verificărilor de către poliţişti a apartamentelor din bloc, a fost identificată o femeie de 88 de ani, care a reclamat faptul că la uşa sa s-au prezentat doi bărbaţi care i-au câştigat încrederea, după care, profitând de vârsta înaintată, au pătruns în locuinţă de unde i-au sustras un plic ce conţinea suma de 600 de lei şi 250 de euro, precum şi un portofel de dama în care se găseau mai multe bijuterii, bunuri estimate la suma de aproximativ 3.000 de lei.

Poliţiştii au blocat autoturismul BMW la ieşirea de pe podul Cernavodă, unde i-au imobilizat pe cei trei suspecţi.

Cu ocazia contolului efectuat asupra autoturismului şi a celor trei suspecţi, au fost găsite mai multe bijuterii din aur şi argint şi sume de bani în lei şi în euro.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Municipului Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă.

D.G.P.M.B - Compartimentul Comunicare Publică

Link to comment
 • 5 months later...

Hoţi din locuinţe prinşi în flagrant de Poliţia Capitalei

În această dimineaţă, în jurul orei 03.30, Poliţia Capitalei – Sectorul 6 Poliţie (Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia 25), cu sprijinul IGPR – Direcţia de Operaţiuni Speciale, a prins în flagrant un bărbat şi o femeie, H.D.C. de 22 de ani şi I.F. de 22 de ani, ambii din Bucureşti, care au pătruns prin efracţie într-un imobil din sectorul 5, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 25.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Ulterior prinderii în flagrant, în această dimineaţă, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Sectorului 6, Secţia 25 Poliţie şi echipaje SPIR au efectuat trei percheziţii la domiciliile celor doi suspecţi, precum şi la domiciliul lui N.C., de 25 de ani, din Bucureşti, despre care poliţiştii aveau date şi informaţii că ar fi ascuns şi valorificat bunuri provenite din infracţiunile de furt săvârşite de H.D.C. şi I.F.

În urma percheziţiilor, au fost găsite mai multe telefoane şi cartele de telefon, ceasuri, laptopuri, LCD-uri, bijuterii, aparate foto şi două arme neletale(deţinute legal de N.C.).

În urma administrării probatoriului, poliţiştii au stabilit că H.D.C. şi I.F. au comis, în perioada 25 august – 17 septembrie a.c., alte trei infracţiuni de furt din locuinţă, prin acelaşi mod de operare, iar o parte din bunurile furate au fost valorificate prin intermediul lui N.C.

În fapt, pe parcursul lunilor august-septembrie a.c., poliţiştii Sectorului 6 – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Secţia 25, au documentat activitatea unei grupări infracţionale specializate în comiterea furturilor din locuinţe, cu mod de operare escaladare şi forţarea geamului termopan.

Astfel, în seara zilei de vineri, 21 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, cei doi suspecţi au plecat de la domiciliu şi s-au deplasat în diferite zone din sectorul 5, unde au început să supravegheze apartamentele situate la parterul şi primul etaj al blocurilor, verificând în acelaşi timp să nu fie urmăriţi.

După aproximativ 30 de minute, I.F. a rămas pe stradă, pe o bancă, iar H.D.C. a mers lângă o rulotă parcată la parterul blocurilor, unde a stat câteva minute în faţa uşii de acces a acesteia, forţând yalla. A intrat în rulotă, de unde a ieşit în scurt timp fără a avea ceva în mână. S-a întors la locul unde îl aştepta I.F. şi au continuat să supravegheze parterul şi etajul blocurilor din zonă.

În jurul orei 03.00, H.D.C. a pătruns în curtea unui imobil din aceeaşi zonă, de unde a ieşit după aproximativ 25 de minute, având în mâini o geantă de voiaj. S-a întâlnit cu I.F. pe o stradă alăturată, de unde au luat un taxi până la domiciliul acesteia. Aici, având în vedere că nu se putea pune în pericol siguranţa participanţilor la trafic sau a altor persoane, poliţiştii au blocat autoturismul şi i-au imobilizat pe cei doi.

La controlul corporal, poliţiştii au găsit asupra lor bunurile sustrase din imobil: două laptopuri, un amplificator de sunet, o geantă de damă, articole de îmbrăcăminte, pantofi, o cheie Mercedes, cartea de identitate a părţii vătămate, precum şi alte bunuri, în valoare de peste 25.000 de lei, prejudiciu care a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Mai mult, în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă şi a administrării probatoriului existent, s-a stabilit că I.F. şi H.D.C. au comis alte trei infracţiuni de furt din locuinţă, prin metoda „escaladare”, producând un prejudiciu de peste 12.150 de lei, care a fost recuperat în proporţie de 15%.

Astfel, în data de 25/26.08.2012, prin escaladarea balconului au sustras dintr-o locuinţă un laptop, mai multe bijuterii, două ceasuri, parfumuri şi telefoane mobile, prejudiciul creat fiind de 8.000 de lei.

În data de 25/26.08.2012, prin escaladarea geamului de la bucătărie au sustras dintr-o locuinţă suma de 150 de lei, iar în data de 16/17.09.2012, prin escaladarea geamului de la bucătărie au sustras dintr-o locuinţă două laptopuri şi un televizor, prejudiciul creat fiind de 4.000 de lei.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 6 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

I.F. şi H.D.C. au primit mandate de reţinere şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru propunere de arestare preventivă.

D.G.P.M.B. - Compartimentul Comunicare Publică

71645778.jpg

Link to comment
 • 3 weeks later...

Suspect de furt, depistat

Un bărbat este suspectat că a sustras două brăţări de aur de la o persoană care îl angajase să efectueze reparaţii într-o locuinţă. Poliţiştii recomandă tratarea cu atenţie a persoanelor necunoscute cărora le permiteţi accesul în locuinţă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti, judeţul Ialomiţa, efectuează cercetări faţă de un bărbat, de 27 ani, din judeţul Călăraşi care este suspectat de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Victima, o femeie de 45 de ani, din Feteşti, le-a declarat poliţiştilor că, în perioada 15 septembrie – 4 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în imobilul său şi i-au sustras două brăţări din aur.

În urma investigaţiilor poliţiştii l-au depistat pe principalul suspect, un bărbat care a fost angajat de partea vătămată pentru efectuarea unor reparaţii în locuinţă.

Una dintre brăţări a fost recuperată şi restituită proprietarei, iar cea de-a doua a fost vândută de suspect.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar cercetările continuă pentru recuperarea înregului prejudiciu.

Pentru a preveni comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe ţineţi cont de câteva recomandări.

▫ Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri);

▫ la plecarea de la domiciliu (indiferent de perioada de timp) închideţi bine toate căile de acces în locuinţă;

▫ biletele de genul „ SUNT PLECAT PENTRU… ZILE” pot face deliciul hoţilor, cu atât mai puţin este indicat să lăsaţi cheia „sub preş”.

▫ păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui;

▫ nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii;

▫ dacă alegeţi să montaţi un sistem de alarmare în interiorul locuinţei dumneavoastră, contactaţi firme specializate în acest domeniu;

▫ atunci când sunteţi plecaţi de acasă pentru o perioada de timp mai îndelungată, rugaţi un vecin să supravegheze periodic perimetrul locuinţei şi curţii dumneavoastră;

▫ Ferestrele locuinţelor trebuie să fie sigure faţă de o eventuală tentativă de escaladare din exterior;

▫ nu lăsaţi în curte scări şi diverse unelte, acestea putând facilita accesul prin escaladare, precum şi distrugerea sistemelor de închidere.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
 • 1 month later...

Suspecţi de furturi din locuinţe, opriţi în trafic de către poliţişti

Poliţiştii gorjeni au identificat în trafic, 5 persoane suspectate că au sustras din locuinţa unui bătrân de 77 de ani, suma de 5.600 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de către poliţişti, suma de bani găsită asupra suspecţilor, fiind restituită de părţii vătămate.

Ieri, 10 noiembrie a.c, în jurul orei 10:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţiei Băleşti au fost sesizaţi direct de către partea vătămată B.G., de 77 ani, din satul Tămăşeşti, judeţul Gorj, despre faptul că, în jurul orelor 10:00, a primit în gospodăria sa un grup de cetăţeni format din doi bărbaţi şi două femei, care, sub pretextul că vor să achiziţioneze băuturi alcoolice, au profitat de neatenţia sa, i-au pătruns în locuinţă şi, dintr-o cameră, i-au sustras suma de 5.600 lei, după care au plecat cu un autoturism de culoare gri înmatriculat în străinătate.

Imediat, informaţiile furnizate de către partea vătămată şi fiul acesteia, au fost transmise poliţiştilor care au constituit filtre pe arterele de circulaţie din judeţ.

Acţionând cu operativitate, la ora 11:05, poliţiştii care acţionau în filtrul instituit pe DN 67 în comuna Bumbeşti Piţic, au oprit autoturismul cu care se deplasau suspecţii. În autovehicul condus de către suspectul F.M.R., de 26 ani, au mai fost identificaţi alţi doi bărbaţi şi două femei, respectiv P.N., de 45 ani, P.R. de 20 ani, N.M., de 44 ani şi D.M., de 24 ani, toţi din comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

Totodată, în autoturism, poliţiştii au descoperit ascunsă într-un pampers, suma de 5.600 de lei, reclamată ca fiind sustrasă din locuinţa părţii vătămate.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat de poliţişti, suma de bani sustrasă, respectiv cei 5.600 lei, fiind restituită părţii vătămate.

Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor F.M.R., de 26 ani, P.N., de 45 ani, P.R. de 20 ani, N.M., de 44 ani, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 11 noiembrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Data: 11/11/2012 Sursa: IPJ GORJ

Link to comment
 • 4 weeks later...
 • Moderator

Grup de 11 hoţi cercetat pentru şase furturi. Patru dintre autori au fost reţinuţi de poliţişti

DOLJ. Poliţiştii doljeni au reuşit să identifice un grup de 11 tineri, toţi din comuna Moţăţei, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că, din februarie şi până în octombrie anul acesta au furat diverse bunuri din cinci locuinţe, dar şi dintr-o societate comercială, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. Patru dintre făptuitori, doi minori şi doi majori au fost reţinuţi, ieri, în cursul zilei de astăzi urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma măsurilor specifice întreprinse de către poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală 9 Cetate şi 10 Poiana Mare, în cursul zilei de ieri au fost identificaţi 11 tineri din comuna Moţăţei, suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Este vorba despre Marian O., de 17 ani, Cătălin Solom, de 18 ani, Octavian Tudor, de 23 de ani, Emanuel H., de 16 ani, Ionuţ Piciu, de 19 ani, Sorin Stoenică, de 31 de ani, Emil Efrem, de 21 de ani, Augustin Măgăreaţă, de 19 ani, Dorin Prună, de 23 de ani, Marian Prună, de 20 de ani şi Dan Muscu, de 18 ani, toţi din comuna Moţăţei.

În sarcina lor s-a reţinut faptul că, în perioada februarie – octombrie 2012, acţionând în grupuri de câte 3-4, cu participaţii diferite, au pătruns fără drept în locuinţele a cinci părţi vătămate din comuna Moţăţei, de unde au sustras în special cazane din cupru de diferite dimensiuni, dar şi alte bunuri, şi, de asemenea, au sustras de la o societate comercială din Moţăţei 240 metri cablu din cupru cauzând un prejudiciu total de circa 10.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.

Împotriva tuturor făptuitorilor s-a început dispus începerea urmăririi penale, Marian O., Cătălin Solom, Octavian Tudor şi Emanuel H. fiind reţinuţi, ieri, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Cei patru, care au fost introduşi în arestul IPJ Dolj, urmează să fie prezentaţi, astăzi, Judecătoriei Calafat, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

sursa: oradestiri.ro

Link to comment
 • 2 months later...

Suspecţi de furt din case de vacanţă, reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din Buzău au efectuat două percheziţii la locuinţele a doi tineri, suspectaţi de comiterea de furturi cu un prejudiciu de aproximativ 27.000 de lei. Cei doi au fost reţinuţi.

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Postului de poliţie comunal Merei, judeţul Buzău, cu sprijinul unor echipe din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Merei, au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri din localitatea Valea Puţului, suspectaţi de comiterea mai multor furturi.

Poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni (un calorifer electric, DVD-uri, bormaşini, motocositoare, flexuri etc). Cei doi tineri, în vârstă de 28, respectiv 26 de ani, au fost conduşi la sediul poliţiei.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză, în perioada aprilie 2011 – ianuarie a.c., pe timp de noapte şi prin efracţie, ar fi pătruns în opt case de vacanţă, situate pe raza localităţii Sărata Monteoru, de unde au sustras bunuri electrice, electrocasnice şi de uz gospodăresc. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 26.900 de lei.

Poliţiştii au recuperat peste 60% din bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Împotriva celor doi suspecţi a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţineri pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ BUZAU

Link to comment
 • 3 weeks later...

Suspecţi de furt din locuinţă, prinşi în scurt timp de poliţişti

Poliţiştii arădeni au depistat la câteva ore de la comiterea faptei trei bărbaţi, suspectaţi că au furat aproximativ 18.000 de lei dintr-o locuinţă. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi păgubitei.

Poliţiştii Secţiei Nr. 4 Poliţie Rurală Sintea Mare au depistat trei bărbaţi din Ungaria, suspectaţi că au sustras din locuinţa unei femei, din Zerind, o sumă importantă de bani.

578469_536418533058916_802893707_n.png

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, în scurt timp de la sesizare au fost identificaţi principalii suspecţi.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 60 de ani, toţi din Ungaria, au pătruns în locuinţa unei femei de 70 ani, din localitatea Zerind, judeţul Arad.

Aceştia sunt suspectaţi că, folosindu-se ca şi pretext de identificarea unui service auto şi profitând de faptul că femeia se afla în gradină la muncă, au sustras dintr-o cameră a locuinţei, 17.900 de lei.

Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Împotriva unuia dintre ei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Suma de 17.900 de lei a fost recuperată în integralitate şi restituită femeii păgubite.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
 • 1 month later...

Suspect de furt, prins la scurt timp de poliţişti

Poliţiştii din Satu Mare au prins, la scurt timp de la sesizarea faptei, suspectul unui furt comis dintr-o societate comercială. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei orele 8.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad, judeţul Satu Mare, au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Santău, despre faptul că, în noaptea de 5 spre 6 aprilie a.c., a fost spart geamul de la biroul societăţii pe care o administrează, fiind sustrase mai multe pungi şi flacoane cu erbicide, fungicide şi insecticide. Astfel, a fost creat un prejudiciu de 800 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în aceeaşi zi fost depistat suspectul furtului comis în societatea comercială, din localitatea Chereuşa.

Suspectul a fost identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani, din localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ SATU MARE

Link to comment

Furt de bijuterii şi ceasuri în valoare de 60.000 de lei, soluţionat de poliţişti

În urma unei sesizări privind spargerea unei locuinţe, poliţiştii constănţeni au prins, la scurt timp, suspectul unui furt de ceasuri şi bijuterii. Prejudiciul, în valoare de 60.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 1 – I.P.J. Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa vecinului.

Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat un tânăr de 18 ani, din localitatea Ciocîrlia. La controlul corporal sumar, asupra acestuia au fost găsite mai multe bijuterii şi două ceasuri, a căror provenienţă nu a putut să o justifice.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că, tânărul, prin escaladarea gardului curţii şi forţarea unei ferestre de la parterul casei, a pătruns în locuinţă, în acest timp proprietarul fiind plecat de la domiciliu. De aici, suspectul a sustras bunurile găsite asupra sa.

Prejudiciul, în valore de 60.000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa. În cursul acestei zile, urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

PENTRU A PREVENI FURTURILE DIN LOCUINŢE, POLIŢIA ROMÂNĂ VĂ RECOMANDĂ:

 • Montaţi încuietori rezistente care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă, precum şi alte locuri)!
 • La plecarea de la domiciliu închideţi bine toate căile de acces în locuinţă!
 • Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră, nu o lăsaţi la îndemâna oricui!
 • Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi asemenea sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii!
 • Dacă alegeţi să montaţi un sistem de alarmare în interiorul locuinţei dumneavoastră, contactaţi firme specializate în acest domeniu!
 • Atunci când sunteţi plecaţi de acasă pentru o perioada de timp mai îndelungată, rugaţi un vecin să supravegheze periodic perimetrul locuinţei şi curţii dumneavoastră!
 • Ferestrele locuinţelor trebuie să fie sigure faţă de o eventuală tentativă de escaladare din exterior!
 • Nu lăsaţi în curte scări şi diverse unelte, acestea putând facilita accesul prin escaladare, precum şi distrugerea sistemelor de închidere!
 • Dacă locuiţi la parterul blocului, este indicat să montaţi grilaje la geamuri!
 • Este recomandat să ţineţi uşa de la intrare încuiată şi când sunteţi acasă!
 • Foarte binevenită este montarea unui interfon, dar şi aici cu unele precizări. Nu permiteţi accesul în bloc la tot felul de persoane care spun că sunt de la poştă, cu fluturaşi publicitari etc.!
 • Nu lăsaţi bilete în uşă atunci când sunteţi plecaţi de acasă!
 • Notaţi seriile aparaturii electronice deţinute, astfel încât să puteţi sprijini Poliţia în cazul furtului!

Link to comment
 • 3 weeks later...

Descinderi la suspecţi de furturi locuinţe în construcţie

În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au efectuat 3 percheziţii la mai mulţi suspecţi de furturi de materiale şi unelte folosite în construcţii, în valoare de 15.000 de euro.

4 persoane au fost depistate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

644606_557426977624738_1766784393_n.jpg

În această dimineaţă, în baza autorizaţiilor de percheziţie, poliţiştii Staţiunii Snagov au efectuat 3 percheziţii în municipiul Bucureşti, cartierul Săbăreni şi localitatea Chitila.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi Serviciului Român de Informaţii.

Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, suspectate de mai multe furturi din imobile în construcţie, din localitatea Gruiu.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit că suspecţii au acţionat în perioada februarie-aprilie a.c. şi au folosit un autoturism de teren cu numere clonate.

În urma percheziţiilor efectuate, la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost descoperite 10.000 de ţigarete de contrabandă, de provenienţă Republica Moldova.

Persoanele depistate urmează să fie conduse la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Suspecţi de furturi din locuinţe, prinşi de poliţişti

 

Poliţiştii au depistat şi reţinut trei bărbaţi suspectaţi de comiterea a şapte furturi şi tentative de furt din locuinţe de pe Valea Buzăului

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
941020_559829427384493_873951364_n.jpg
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 11 Poliţie Rurală Pârscov, s-a reuşit prinderea a trei suspecţi de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe.

Suspecţii erau monitorizaţi de poliţişti şi au fost depistaţi la scurt timp după comiterea unui furt de bani din locuinţa unei femei în vârstă de 66 de ani din comuna Unguriu. Asupra lor au fost găsite, printre altele, un diamant folosit pentru tăierea geamurilor, două perechi de mănuşi, o bâtă de baseball, o şurubelniţă, precum şi banii sustraşi din locuinţa femeii.

Cei în cauză – doi tineri în vârstă de 25 şi 28 de ani, ambii din comuna Vipereşti şi un bărbat de 39 de ani, din comuna Smeeni – au fost conduşi pentru cercetări la sediul Poliţiei oraşului Pătârlagele.

În urma activităţilor de investigare şi cercetare desfăşurate de poliţişti, a rezultat că cei trei sunt principalii suspecţi în 7 dosare penale întocmite pentru tentativă la furt din locuinţe, respectiv furt calificat din locuinţe situate pe Valea Buzăului, cu un prejudiciu total de 1.200 de lei şi 350 de euro.

Faptele au fost comise în perioada aprilie – mai a.c..

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor trei suspecţi şi continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
 • 4 weeks later...

Percheziţii la suspecţi de furturi din societăţi comerciale

 

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Prahova efectuează şapte percheziţii domiciliare, în această dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane, suspectate de furturi din societăţi comerciale.

La această oră, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova efectuează, pe raza municipiilor Ploieşti şi Braşov şi în localitatea Boldeşti, judeţul Prahova, şapte percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de furt din mai multe societăţi comerciale.

În fapt, aceste persoane sunt suspectate de comiterea acestor fapte începând cu luna decembrie 2012, iar prejudiciul cauzat este estimat la 650.000 de lei.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment

Poliţiştii bucureşteni cercetează un bărbat suspectat de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe

 

Judiciariştii bucureşteni, din cadrul Secţiei 4 Poliţie, au reuşit identificarea unui bărbat de 47 ani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe prin forţarea şi ruperea butucului uşii de acces.

În fapt, judiciariştii bucureşteni, efectuând verificări pe linia furturilor din locuinţe, au reuşit identificarea unui bărbat care, în perioada ianuarie 2006 – februarie 2013, ar fi sustras din diverse locuinţe, situate în sectorul 1 al Capitalei, mai multe bunuri şi bani, provocând un prejudiciu în valoare de peste 24.000 de lei.

Astfel, documentând activitatea infracţională a suspectului, judiciariştii bucureşteni au constatat faptul că bărbatul, în perioada 21 septembrie – 27 decembrie 2012, ar fi pătruns în trei locuinţe din sectorul 1 al Capitalei, de unde nu ar fi reuşit să sustragă bunuri, provocând doar distrugeri ale uşilor de acces.

Totodată, în perioada 29 ianuarie – 12 februarie a.c, prin ruperea butucului uşii de acces, suspectul ar fi pătruns în şase locuinţe din Sectorul 1, de unde ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri şi diverse sume de bani.

Continuând cercetările şi verificările cu privire la bărbatul suspectat de comiterea infracţiunilor, judiciariştii bucureşteni au constatat faptul că acesta, în luna ianuarie a anilor 2006 şi 2007, ar fi pătruns în două locuinţe din acelaşi sector, de unde ar fi reuşit să sustragă suma de 2.000 de euro şi 5.000 de lei, precum şi mai multe bijuterii.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de arest preventiv, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment

Suspecţi de furturi din locuinţe, prinşi în flagrant

 

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale din D.G.P.M.B. şi specialişti din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale- I.G.P.R. au surprins în flagrant mai mulţi suspecţi de furturi din locuinţă.

 

În urma activităţilor desfăşurate în comun de poliţişti din cadrul D.G.P.M.B. şi poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din I.G.P.R., au fost identificaţi membrii unei grupări specializate în furturi din locuinţe.

 

În urma unui flagrant, realizat în cursul acestei zile, în jurul orei 14,00, au fost surprinşi, în trafic, pe raza sectorului 2 al Capitalei, trei dintre membrii grupării, imediat după ce au sustras din două apartamente, bani, bijuterii şi ceasuri de colecţie.

 

De asemenea, poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au depistat pe raza de competenţă un al patrulea membru al grupării.

 

În urma audierilor ce urmează a fi efectuate de poliţiştii de investigaţi criminale bucureşteni, faţă de persoanele susupectate, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, urmează a fi dispuse măsuri legale.

 

Activităţile investigative în cauză sunt continuate, în vederea identificării întregii activităţi infracţionale, membrii grupării fiiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi, atât pe raza municipiului Bucureşti, cât şi în alte judeţe din ţară.

 

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Suspect de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă, prin prezentarea de calităţi mincinoase, cer

Judiciariştii bucureşteni, ai Secţiei 12 Poliţie, au identificat un tânăr în vârstă de 23 ani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe, prin utilizarea de calităţi mincinoase.

Din cercetările întreprinse de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că suspectul, profitând de vârsta înaintată a victimelor şi sub pretextul că este angajat al unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, ar fi pătruns în locuinţele acestora, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani, prejudiciul total fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Prin documentarea activităţii infracţionale a suspectului, poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că acesta, sub pretextul mai sus-menţionat, ar fi pătruns, în perioada mai 2012 – martie 2013, în şase locuinţe din sectorul 3 al Capitalei, de unde, profitând de neatenţia părţilor vătămate, ar fi sustras bani şi bijuterii.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 12 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de arest preventiv, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracţiuni, Poliţia Capitalei vă recomandă să nu permiteţi accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, indiferent de motivul invocat. Totodată, nu furnizaţi informaţii despre vecinii dumneavoastră persoanelor necunoscute care pretind că reprezintă diverse instituţii sau oferă diverse servicii.

Manifestaţi precauţie şi atenţie atunci când la uşa dumneavoastră se prezintă persoane necunoscute care declară că sunt reprezentanţii a diferite instituţii sau societăţi. Solicitaţi legitimaţia de serviciu şi buletinul de identitate şi reţineţi numele, prenumele şi eventual, seria ori numărul documentului prezentat.

Dacă aveţi cel mai mic dubiu cu privire la realitatea celor afirmate de aceste persoane, nu ezitaţi să contactaţi instituţiile pe care pretind că le reprezintă, pentru a vă convinge de veridicitatea celor ce v-au fost spuse.

Totodată, nu ezitaţi să sesizaţi acest lucru poliţiei, atunci când cele afirmate nu se confirmă sau când aveţi dubii temeinice cu privire la realitatea celor ce vă sunt comunicate de către aceste persoane.

Nu lăsaţi astfel de persoane să vă oprească din realizarea acestor minime verificări sub pretextul că se grăbesc. O persoană serioasă nu va avea nimic împotriva acestui lucru şi va aştepta afară până vă veţi convinge de realitatea celor afirmate.

Nu uitaţi să păstraţi uşa închisă până terminaţi aceste verificări. În situaţia în care persoanele ezită să se identifice, nu continuaţi discuţia cu ele şi anunţaţi poliţia.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare si Relatii Publice

Link to comment

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant un tânăr suspectat de comiterea unui furt

 

În cursul nopţii de luni spre marţi, 10/11 iunie a.c., poliţiştii bucureşteni de siguranţă publică ai Secţiei 26 au prins în flagrant, în jurul orei 01.30, un tânăr în vârstă de 19 de ani, imediat după ce acesta ar fi sustras mai multe bunuri din curtea unei locuinţe din sectorul 4 al Capitalei.

Astfel, în cursul nopţii trecute, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sărit gardul în curtea unei locuinţe situată în sectorul 4 al Capitalei şi sustrage bunuri.

Imediat după primirea apelului, agenţii de siguranţă publică ai Secţiei 26 Poliţie s-au deplasat la adresa indicată unde, în interiorul curţii imobilului, l-au depistat şi prins pe tânărul suspectat de săvârşirea faptei.

Totodată, poliţiştii au găsit asupra suspectului un burghiu, iar în imediata apropiere, o bormaşina cu percuţie care ar fi fost sustrasă dintr-o magazie aflată în curtea imobilului, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu, precum şi pentru documentarea activităţii infracţionale a suspectului.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment

Suspecţi de furturi, reţinuţi

 

Patru tineri din Murfatlar sunt suspectaţi de poliţişti că au comis 14 furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi anexe gospodăreşti.

 

Poliţiştii din Murfatlar, în urma investigaţiilor efectuate, au documentat activitatea infracțională a patru tineri, cu vârste între 17 şi 22 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor furturi.

 

Aceştia, în perioada ianuarie –mai 2013, ar fi comis 11 infracțiuni de furt din societăți comerciale, locuințe și garaje, pe raza orașului Murfatlar și 3 infracțiuni de furt din anexe ale unor locuințe, pe raza comunei Valu lui Traian.

 

Prejudiciu total, în valoare de 17.400 de lei, a fost recuperat în proporție de 80%.

 

În urma probatoriului administrat în cauză, trei dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea suspect, un tânăr în vârstă de 19 ani, în prezent este arestat într-o altă cauză.

 

I.G.P.R. - Centrul de Informare si Relatii Publice

Link to comment
 • 3 weeks later...

Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe

 

În această dimineaţă, poliţiştii din Ilfov efectuează opt percheziţii la mai mulţi suspecţi de furturi din imobile.

 

Percheziţiile sunt efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a opt persoane suspectate de mai multe furturi din locuințe, de pe raza localităților Pantelimon, Popești-Leordeni și Otopeni.

 

Cei în cauză sunt suspectați că, în perioada februarie-iunie a.c., ar fi pătruns în imobile prin escaladare și forțarea geamurilor tip termopan de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur și ceasuri, în valoare de 80.000 de lei.

 

Opt bărbaţi, cu vârste între 18 şi 41 de ani, au fost depistaţi şi urmează să fie conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

 

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

 

Sursa:  IPJ ILFOV

Link to comment
 • 3 weeks later...

Flagrant al poliţiştilor bucureşteni, realizat în această dimineaţă

 

În cursul nopţii de ieri, 19/20.iulie a.c., poliţiştii bucureşteni din cadrul D.G.P.M.B –Serviciul de Investigaţii Criminale-Sector 4, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R, Serviciului Operaţiuni Speciale Bucureşti, au prins în flagrant patru membri ai unei grupări infracţionale.

În perioada iunie - iulie 2013, poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea unei grupări infracţionale, al cărei lider este suspectat ca având preocupări pe linia comiterii infracţiunii de furt din locuinţă, prin metodele „rupere butuc” sau „escaladare”, pe raza municipiului Bucureşti.

Astfel, în jurul orelor 03.30, au fost depistaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 28 de ani, care au escaladat poarta de acces într-un imobil din Sectorul 5 al Capitalei. Folosind mai multe unelte, au rupt sistemul de asigurare al uşii de acces într-o locuinţă, de unde ar fi sustras ceasuri, bijuterii şi bani, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 87.000 lei.

În vederea prinderii celor în cauză, s-a constituit un dispozitiv de blocare a autoturismului cu care suspecţii au fugit de la locul faptei. Suspecţii au forţat blocajul efectuat, fiind urmăriţi în continuare de poliţişti. La intersecţia Bulevardului Cantemir cu Bulevardul Şincai, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului, avariind patru vehicule parcate regulamentar.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unuia dintre suspecţi, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din eveniment nu au rezultat alte vătămări de persoane şi nu s-a folosit armamentul din dotare.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că membrii grupării ar fi comis mai multe fapte de acest gen pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Sector 4, D.G.P.M.B, cu cei în cauză în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


D.G.P.M.B. - Serviciul Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
 • 2 weeks later...

Flagrant al poliţiştilor bucureşteni. Furt din locuinţă – suspectă: menajera

 

În dimineaţa zilei de miercuri, 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul D.G.P.M.B au prins în flagrant o tânără în vârstă de 19 ani, imediat după ce aceasta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă în care asigura menajul.

În fapt, în ziua de 27 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 8 – Sectorul 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, proprietara apartamentului suspectând faptul că tânăra, care asigura menajul, ar fi reuşit să sustragă mai multe bijuterii, în timp ce se afla în interiorul locuinţei,.

Poliţiştii bucureşteni au identificat-o pe suspecta comiterii infracţiunii şi au luat măsura supravegherii acesteia.

Astfel, în dimineaţa de 31 iulie a.c., judiciariştii Secţiei 8 Poliţie au fost sesizaţi, de către partea vătămată, că suspecta a sosit la domiciliul său şi urmează a efectua menajul, aceasta nefiind perturbată în desfăşurarea activităţilor de muncă.

In jurul orei 14:00, când suspecta a părăsit domiciliul părţii vătămate, poliţiştii bucureşteni au procedat la imobilizarea acesteia. În geanta femeii a fost găsit un colier în greutate de aproximativ 8 grame, pe care suspecta a recunoscut că l-ar fi sustras în cursul dimineţii, din locuinţa părţii vătămate.

În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2012 – iulie 2013, suspecta ar fi sustras, în mai multe rânduri, bijuterii din domiciliul părţii vătămate, pe care le-ar fi amanetat ulterior, producând astfel un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în formă continuată, cu suspecta în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

D.G.P.M.B. - Serviciul Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.