Jump to content
POLITISTI.ro

Plângere pentru şicanare în trafic

Postare recomandată

Publicat

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru o situatie care s-a intamplat in trafic. In data de 4 sept 2016, pe drumul dintre Sighisoara si Brasov, mergand in coloana aproximativ 10-15 masini, in urma unui tir, masina cu numarul BV-71-MAA a depasit numai la limita si fortand intrarea in coloana. Evident ca a procedat astfel pana a depasit coloana si evident ca a facut acest lucru fortand intrarea in fata mea. L-am atentionat printr-un flash si soferul respectiv a inteles ca ar trebui sa-mi dea o lectie si sa franeze in fata mea intentionat. L-am atentionat de 2 ori ca atare s-a enervat si a oprit toata coloana aproape de un accident cu el si probabil situatii similare si in spatele meu.

Intrebarea este, pot face o sesizare la politia rutiera?

puteti viziona filmuletul aici...actiunea incepe pe la secunda 20 [am lasat mai mult tocmai pentru a arata ca nu sa- intamplat nimic inainte de acest accident] 

multumesc pentru raspuns.

• Marius a modificat titlul în Plângere pentru şicanare în trafic
  • Moderator
Publicat

Sigur că poţi. Găseşti toate informaţiile necesare aici:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.