Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa fac Academia de Politie.


Andrei98V

Recommended Posts

Salut,numele meu este Andrei,am 18 ani trec clasa a 12 a iar dupa ce termin dau la Academia de Politie. As vrea daca puteti sa ma ajutati cu unele sfaturi care mi-ar putea fii de ajutor. Eu clasele a IX a respectiv a X a si primul semestru din clasa a XI a,le-am studiat la un seminar teologic,prin simplul fapt ca nu aveam vocatia necesara pentru a devenii preot,m-am gândit sa ma reprofilez,am ales MAI. As dori sa specific ca in clasele a IX a si a X a nu invatam prea bine nu pentru ca nu puteam,ci prin simplul fapt ca nu vroiam,terminandu-i cu o medie generala de 7. Însă din clasa a XI a m-am făcut serios poate si datorita maturizării,si am terminat clasa a XI a cu medie de bursa. La seminar aveam 24 de materii si eram la toate de 8,9 si 10.Din al doilea semestru din clasa a XI m-am mutat la un liceu cu filiera sportiva,fac atletism,iau meditatii la romana si engleza 6 zile din 7. Istoria o pot invata singur deoarece imi place. Acum întrebarea mea către dumneavoastră este daca trag tare un an,as putea promova admiterea Academiei de Politie?

Link to comment

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legată de examenele Academiei de Politie. Examenele sau facultatea se plăteşte. Am auzit pe mulți spunând că "nu are rost să te duci acolo,îți trebuie mulți bani si pile"...este adevărat?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.