Jump to content
POLITISTI.ro

In cat timp primesti acasa procesul verbal de amenda

AndreeaM30

Recommended Posts

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati, daca aveti idee, sa imi spuneti cam in cat timp primesti acasa procesul verbal intocmit de Politia Rutiera. Acesta nu a fost semnat la intocmire de mine ci de altcineva. 

Au trecut deja 10 zile si nu am primit nimic. Cum pot intra in posesia acestuia daca nu il primesc prin posta? Procesul verbal a fost intocmit de Politia Rutiera dintr-un alt judet.

Dovada o am doar pentru 15 zile si nu stiu pe cat timp este permisul suspendat in continuare.

Ce pot face acum?

Multumesc anticipat

• Marius changed the title to In cat timp primesti acasa procesul verbal de amenda

Cum adica "nu a fost semnat la intocmire de mine ci de altcineva"?! Sunteti politist/a, sau cum sa semnati dumneavoastra la intocmit?! Si chiar si cu aceasta posibila greseala de exprimare, cum sa fie semnat de altcineva?!

Asa cum a scris si @Marius, in functie de fapta/incadrare (art./alin./lit. din O.U.G. nr. 195/2002 R.) stiti pentru ce perioada v-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Numai bine,

• 3 years later...

La fel am patit si eu,mi-a cerut doar numele si varsta atat,dar nu mi-a dat nmk de semnat!🙂eu eram doar pasager!🙂

Edited by Marius052

Buna ziua

Am si eu o intrebare,daca un politist te-a oprit si ti-a facut poza la buletin in perioada asta cu,carantina,am avut declaratia la mine,dar ma duceam in alta parte..la ce ar trebui sa ma astept,multumesc