Jump to content
POLITISTI.ro

Patologie criminalistică

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua.

Care sunt cerințele, etapele (liceu, facultate), cunoștințele și probele necesare pentru a deveni un patolog criminalist ? Sunt clasa a 10-a, profil matematică-informatică, dar am început de aproape un an să citesc cărți în engleză legate de criminalistică, în special patologie, și cunosc mare parte din acest domeniu. De asemenea, obișnuiesc să vizionez materiale de tip ”gore” deci am încredere că o să trec de partea psihologică.

• Membru
Publicat

In primul rand nu exista patologie criminalistica. Incurci termenele cu medicina legala, respectiv anatomopatologia, iar faptul ca la 16 ani ai preocupari ce implica sange, violenta, morbiditate, sacrificari ş.a.m.d. chiar nu te recomanda sa treci psihologicul ... daca minti in privinta asta. Daca spui adevarul si esti deschis e ok.

Asa ca atunci cand vei sustine acel psihologic sa ai grija sa mentionezi si acest hobby al tau pt psihologii vor aprecia daca esti corect cu ei.

Publicat

Toți termenii pe care i-am învățat sunt în engleză, deci probabil am greșit modul în care am tradus ”Forensics pathology” în română, greșeala mea. Toată activitatea mea este doar pe plan profesional. Deci, ai putea să îmi prezinți toate etapele de după facultate necesare acestei profesii ? Mă interesează în special dacă sunt necesare probele sportive și dacă contează profilul din liceu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.