Jump to content
POLITISTI.ro

Indemnizatie crestere copil


BogdanPetru

Recommended Posts

Buna ziua! Am si eu o nelamurire si poate ma ajuta cineva cu o informatie. Ma aflu in concediu de crestere a copilului din data de 30.03.2016,  am optat pentru doi ani si deci am primit 1200 lei lunar + sporurile aferente. Acum, dupa ce plafonul a disparut, ma asteptam sa primesc 85% din salariu, dupa calculele mele cu aproximativ 385 lei mai mult, dar asta nu s-a intamplat, am primit exact aceeasi suma de bani ca si in lunile trecute. Dintre persoanele aflate in concediu crestere copil, imi puteti spune daca a aparut o modificare a indemnizatie? Multumesc!

Link to comment
  • 3 weeks later...

Întreb și eu aici ca sa nu mai deschid un topic.  Se pot face mutări (în același inspectorat)  pe perioada în care mutatul este în concediu de creștere a copilului? 

Link to comment

Nu știu dacă se întâmplă. Întreb dacă se întâmplă. Pentru ca sunt nevoit să-mi iau luna de c.c.c începând cu 01.10. întrucât sotia este nevoită să revină mai devreme la serviciu. Dacă nu-mi iau luna de concediu imediat după ea, o pierd (cred).  În perioada imediat urmatoare iese la pensie un coleg de pe o funcție la care eu visez de mult timp.  Pot sa cer mutarea mea pe functia respectivă dacă sunt în c.c.c.sau trebuie mai întâi să fac raport de revenire la serviciu după care de mutare?  Sau le pot face pe amândouă odată?  

Link to comment
  • Member

Pe perioada ccc esti suspendat (parca asa scria pe adresa de la smru) si nu poti fi mutat.

Edited by viobra
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.