Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sa imi fac buletin daca nu sunt proprietar majoritar al apartamentului?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna seara. As putea sa imi fac buletinul fara prezenta tatalui meu in conditiile in care apartamentul este 12,5% pe numele meu ,12,5% pe numele surorii mele si 75% pe numele tatalui meu? Multumesc

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Documentele de identitate se eliberează de primărie, nu de poliţie. 

Publicat

Ah...ok ms....ultima oara cand il facusem il facusem la politie....bn...acum vreo 14 ani. Acum il am expirat de vreo 4 ani si mna....ma gandeam ca poate o sa am nevoie de el

• 1 an mai târziu...
Publicat

Salut,

Am si eu o problema cu buletinul,in fiecare an sunt nevoit sa il fac provizoriu ( 1 an ) pentru ca ambii bunici au decedat si casa este trecuta pe numele lor.Parintii mi.au spus ca pana nu se dezbate mostenirea la casa nu il pot face pe cel normal.Este vreo modalitate prin care il pot face  ? Exclus varianta cu luarea in spatiu de un vecin/prieten etc.Multumesc 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.