Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

ITP expirat


alexandruebetiuc
 Share

Question

Va salut! Țin sa-mi cer scuze dacă nu am postat unde trebuia, dar am nevoie de voi. Țin sa precizez ca sunt "începător" auto... Am întrebat in stânga și-n dreapta, cum pot face la mașina tatei, ITP-ul auto... mi-a expirat.. cum o pot duce pana la RAR sau vreun centru care are autorizație in acest domeniu? Mi-au zis mulți ca o pot duce pe platforma:. Alții au zis ca ma pot duce pana la șeful de post din comuna (asta pentru ca stau undeva la țara) și sa-i zic ca-mi trebuie o dovada pentru a circula pana la cel mai apropiat RAR.. este adevărat ca o sa-mi de-a vreo dovada poliția de a folosi mașina pana la cel mai apropiat centru RAR ?? Nu vreau sa risc.. nu vreau "metode fățarnice" doar pentru a fi bine altora și mie rău.. Aștept un răspuns din partea voastră! Sper sa ma îndrumați cum as putea face lucrul asta. Mulțumesc! 

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Nu se elibereaza nici un document in acest sens. Aveai obligatia de a verifica ca documentele auto sa fie in regula si la zi. Pe o platforma cu masina  si la cel mai apropiat centru pt. efectuare ITP pt. a evita orice fel de neplaceri contraventionale:)

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Confirm ceea ce a spus colegul meu, nu exista niciun document ce se elibereaza in astfel de situatii. Singura solutie legala este transportul masinii la statia I.T.P. pe o platforma.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua 
Inainte de sarbatori mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare, am fost oprit la un control aveam ITP-ul expirat si mi-a rupt certificatul in doua si a pastrat jumatate.

Am fost la RAR mi-am facut ITP-ul totul in regula dar proprietarul masini nu este in tara sa si nu pot sa ridic jumatea de certificat de la politie, ca sa imi fac altul.

In trebarea este cat timp am voie sa circul cu masina ?

Eu avand totul in regula de la RAR 

Multumesc 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Salut, mi-a fost retinut talonul pentru ca aveam itp expirat de cateva zile (greseala mea). Mi-a dat dovada de talon de 15 zile dar mi-a spus ca dupa ce expira dovada talonul va fi suspendat 30 de zile, iar dupa astea 30 de zile  fac itp-ul si imi recapat talonul. Asa se procedeaza? nu am mai auzit pana acum de aia am ales sa intreb aici, si nici nu am gasit in vreo lege

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.