Jump to content
POLITISTI.ro

Am o plângere pe numele meu, dar nu sunt vinovat

Postare recomandată

Publicat

Buna seara!  Un vecin a depus plângere împotriva mea la politie cum ca as fi aruncat cu pietre în mașina lui.  Acesta nu are nicio dovada ca am fost eu.  Chiar mai mult eu am fost plecat din oraș în momentul în care s-a întâmplat fapta.  Am dovezi,  martori.  La ce ar trebui sa ma aștept?

• Membru
Publicat

Eu zic să vă împăcați, achită-i omului paguba și aia e. 

Publicat (modificat)

De ce sa-i achit paguba dacă nu sunt eu de vina?

Modificat de andreim97
  • Moderator
Publicat

Se vor efectua cercetări, se vor strânge toate probele necesare pentru aflarea adevărului şi pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele, în vederea justei soluţionări a acesteia. Poliţistul care instrumentează cauza adună probe atât în favoarea, cât şi în defavoarea celui invinuit.

• Membru
Publicat

Daca esti nevinovat, nu ai de ce sa iti faci griji. Daca esti vinovat, fii sigur ca adevarul va iesi la iveala si pe langa daunele cauzate masinii vei mai plati si niste cheltuieli judiciare.

Publicat

Nu ma agit.  Doar voiam sa știu cam ce se intampla. Mulțumesc pt răspunsuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.