Jump to content
POLITISTI.ro

Misiune internaţională pe Marea Neagră


NewsBot

Recommended Posts

Poliţiştii de frontieră români participă la un exerciţiu internaţional de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale. În perioada 05 - 09.07.2011, nava amiral a Poliţiei de Frontieră Române „Ştefan cel Mare", navă maritimă de supraveghere tip O.P.V. (Offshore Patrol Vessel), va participa la exerciţiul internaţional Black Sea Hawk 2011, care se va desfăşura la Novorossiysk – Federaţia Rusă.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Se vede treaba ca nava asta in loc sa faca ceea ce se preconiza cand a fost lasata la apa, mai mult prin "ape" straine patruleaza. Apele maritime nationale dati-le pe pustii, ca le pazesc prostii patruland pe plaja.

Nava aia a fost facuta cu banii contribuabililor ca sa supravegheze apele nationale nu sa umble brambura.

Link to comment
  • Moderator

Asta e mentalitatea romanului din cele mai vechi timpuri. Tot ce avem mai bun trimitem in strainatate, sa ne laudam putin.

Link to comment
  • Moderator

SandoKhan, uite ce spun:

Participarea la această acţiune reprezintă o oportunitate pentru a întări relaţiile cu autorităţile şi organizaţiile altor ţări implicate în lupta împotriva migraţiei ilegale, în vederea realizării unui schimb operativ de date şi informaţii.

Link to comment

Nu ma innebuni. Dar cooperarea politieneasca in cadrul Schengen sau in cadrul Bazinului Marii Negre ce e? Ati auzit ca Danemarca sau Germania sa trimita nave in patrulare pe la noi? Nu! Ne-au dat niste jafuri din 1965, la pret de mana 15-a, le-au facut sa functioneze si ne-au zis sa facem patrulare cu ele, dar pe banii nostri. E cea mai mare vrajeala si cel mai penibil exemplu de pupincurism la nivel national.

Ba gresesc! Cea mai mare vrajeala e aia in care se taie salariile cu 25% pentru a salva tarisoara.

De cate ori ati auzit voi la tv sa intre in tara migranti venind de pe mare? Dar de braconieri turci s-a auzit. Ia ghiciti ce? Aia nu braconeaza la ucrainieni sau la rusi, pentru ca la ei legea e de asa natura incat uzul armamentului de la bord se face mult mai lax. Iar "realizărea unui schimb operativ de date şi informaţii" se face stabilind canale de comunicare operative prin mijloace de comunicatii electronice nu prin trimiterea navelor aiurea.

Cum asa? Vin aia de la rusi cu posta in plic? Is curios cum o sa ii trateze rusii, despre care se stie ca nu iarta prea usor, dupa povestea asta cu Basarabia si Antonescu.

Is curios totusi cand va patrula nava aia (si nu doar ca probe de mars) si prin apele maritime nationale.

Edited by SandoKhan
Link to comment
  • 2 months later...

Poliţiştii de frontieră români au participat la un exerciţiu internaţional de căutare şi salvare a vieţii pe mare care s-a desfăşurat pe Marea Neagra, în apele teritoriale ale Republicii Turcia

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.