Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnire Polițiști.ro 2016

Cornelius

Recommended Posts

Salut ce spuneți doamnelor și domnilor ne mai întâlnim și anul acesta. Care sunteți de acord puneți o data și sa vedem ce iese. O zi buna va urez.

• Upvote 2
  • Moderator

Prezent şi eu. Nu am o dată anume, vin oricând, numai să ştiu din timp ca să-mi iau liber. Deci cei care aveţi stabilite nunţi, botezuri, concedii, etc spuneţi când v-ar conveni.

@HaiSa locul îl vom stabili toţi aici, mai exact cei ce participă.

• Member

Imi anunț prezenta si eu. Sunt de acord cu Catalin, si anume sa stabilim data si locul din timp pentru a ne organiza oarecum programul. Cum procedem? Facem un poll ceva?

• Active member

hai ca postasem in alt topic :)))

Deci pana la urma organizam o intalnire anul asta ?
Eu as putea in primul weekend din octombrie...7,8,9 (sau dupa) pt ca sunt operat la genunchi si atunci voi fi recuperat si voi fi si in CO
Mi-ar placea la Brasov

• Moderator

Pentru Roby rezervam camera de la parter!

Nici la Predeal nu a fost rau... pret bun, loc de desfasurare suficient, cazare ok...

Edited by danpin
  • Upvote 2
  • Moderator

Aaa ... uitasem. În weekend-ul ăla cu 24 septembrie eu nu pot, sub nicio formă. 

Da, da şi la Predeal a fost reuşită întâlneala. 

Pai sa stabilim data și locația eu zic ca tot în Brașov , e la mijlocul tarii si cred ca a fost f.b la penultima întâlnire si zic după leafa sau când credeți sa stabilim >

Prezent!
Cred că la Braşov ar fi cel mai bine. Pentru rezervări la Excelsior trebuie să sunăm înainte cu vreo două-trei săptămâni.

Pai nu vreți sa stabilim data când și unde si poate facem o mica tragere cu pistolul sa îmbinam utilul cu plăcutu cat mai devreme cat mai bine ce spuneți , hai adaugați zilele >

• Active member

Vad ca majoritatea agreeaza Brasovul.... e in regula, cred
Voi stiti mai bine, cei care ati fost in naii anteriori
Cat despre data, fiecare cred ca va mentiona o data la care stie ca poate
Dupa ce mai "auzim" cateva variante, sa facem un sondaj :)

De data asta sper să ajung și eu, să nu mai fiu prin străinătăți. La Brașov ar fi super, că-i și poligon acolo, dar n-am nimic nici contra Predealului.

Nicu de data asta mergem la Brasov, ca minoritatea se supune majoritatii, dar nu ar strica la sfarsitul lui septembrie sa vedem plaja, chiar ne-ai facut pe toti sa ne simtim extraordinar.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...

17-18 septembrie sau 15-16 octombrie? Ce parere aveti? Ca si locatie...la Predeal a fost fain dar nu zic nu nici la Constanta daca este poligon.