Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnire Polițiști.ro 2016

Postare recomandată

Publicat

Salut ce spuneți doamnelor și domnilor ne mai întâlnim și anul acesta. Care sunteți de acord puneți o data și sa vedem ce iese. O zi buna va urez.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Prezent, nu prea pot până la începutul lunii septembrie. 

• Moderator
Publicat

Prezent şi eu. Nu am o dată anume, vin oricând, numai să ştiu din timp ca să-mi iau liber. Deci cei care aveţi stabilite nunţi, botezuri, concedii, etc spuneţi când v-ar conveni.

@HaiSa locul îl vom stabili toţi aici, mai exact cei ce participă.

• Membru
Publicat

Imi anunț prezenta si eu. Sunt de acord cu Catalin, si anume sa stabilim data si locul din timp pentru a ne organiza oarecum programul. Cum procedem? Facem un poll ceva?

• Moderator
Publicat

hai ca postasem in alt topic :)))

Deci pana la urma organizam o intalnire anul asta ?
Eu as putea in primul weekend din octombrie...7,8,9 (sau dupa) pt ca sunt operat la genunchi si atunci voi fi recuperat si voi fi si in CO
Mi-ar placea la Brasov

• Moderator
Publicat (modificat)

Pentru Roby rezervam camera de la parter!

Nici la Predeal nu a fost rau... pret bun, loc de desfasurare suficient, cazare ok...

Modificat de danpin
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Aaa ... uitasem. În weekend-ul ăla cu 24 septembrie eu nu pot, sub nicio formă. 

Da, da şi la Predeal a fost reuşită întâlneala. 

Publicat

Pai sa stabilim data și locația eu zic ca tot în Brașov , e la mijlocul tarii si cred ca a fost f.b la penultima întâlnire si zic după leafa sau când credeți sa stabilim >

• Moderator
Publicat

Prezent! Cat despre locatie ori perioada, sunt flexibil si ma supun majoritatii!

• Apreciez 2
Publicat

Prezent!
Cred că la Braşov ar fi cel mai bine. Pentru rezervări la Excelsior trebuie să sunăm înainte cu vreo două-trei săptămâni.

Publicat

Pai nu vreți sa stabilim data când și unde si poate facem o mica tragere cu pistolul sa îmbinam utilul cu plăcutu cat mai devreme cat mai bine ce spuneți , hai adaugați zilele >

• Moderator
Publicat

Vad ca majoritatea agreeaza Brasovul.... e in regula, cred
Voi stiti mai bine, cei care ati fost in naii anteriori
Cat despre data, fiecare cred ca va mentiona o data la care stie ca poate
Dupa ce mai "auzim" cateva variante, sa facem un sondaj :)

Publicat

Sper sa pot sa vin si eu. 

Ma primiti. nu? :hmmmt:

Publicat

De data asta sper să ajung și eu, să nu mai fiu prin străinătăți. La Brașov ar fi super, că-i și poligon acolo, dar n-am nimic nici contra Predealului.

Publicat

Nicu de data asta mergem la Brasov, ca minoritatea se supune majoritatii, dar nu ar strica la sfarsitul lui septembrie sa vedem plaja, chiar ne-ai facut pe toti sa ne simtim extraordinar.

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

17-18 septembrie sau 15-16 octombrie? Ce parere aveti? Ca si locatie...la Predeal a fost fain dar nu zic nu nici la Constanta daca este poligon.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.