Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa scot un auto de la plata


MarinaCosmina

Recommended Posts

Bună ziua,am avut o dacie 1300,din 1980,am vândut.o în 2007 unui cetetean,la prima vedere de încredere.....i.am înmânat toate actele mașinii,carte,talon,urman.d ca într.o săptămână să revină ptr a face mkr un contract de vanzare-cumparare(în acel moment mi.a spus că nu are suficienți bani si m.a rugat să.l mai amân măcar o săptămână),nu a venit nici în ziua de astăzi,despre acel cetățean nu stiu decât ca locuia în Darasti(l.a adus o cunoștință care are un service auto si acolo s.au cunoscut si ei)....Vreau sa scot mașina de la taxe si impozite si va rog să.mi spuneți cum pot face acest lucru dacă nu mai am nici un document al masinii!?!?Multumesc

Link to comment
  • Marius changed the title to Vreau sa scot un auto de la plata
  • Moderator

Problema asta nu are absolut nicio legătură cu poliţia, ori cu polişistii şi competenţele acestora. Mergi la primărie, pentru că acolo poţi rezolva problema.
Poliţia Română nu are nicio legătură cu direcţiile de taxe şi impozite. Obligaţiile de natură fiscală, colectarea acestora şi eliberarea documentelor justificative nu intră în sfera de competenţă a poliţiştilor, ori altfel spus, poliţia sau poliţiştii nu au nicio treabă cu taxele, impozitele, certificatele fiscale de la primării sau alte asemenea probleme. Mai mult, Poliţia Română nu mai are nici competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate încă din anul 2002, aspecte de care se ocupă DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule) instituţie aflată în subordinea autorităţilor locale, respectiv a prefecturilor.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.