Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa scot un auto de la plata

MarinaCosmina

Recommended Posts

Bună ziua,am avut o dacie 1300,din 1980,am vândut.o în 2007 unui cetetean,la prima vedere de încredere.....i.am înmânat toate actele mașinii,carte,talon,urman.d ca într.o săptămână să revină ptr a face mkr un contract de vanzare-cumparare(în acel moment mi.a spus că nu are suficienți bani si m.a rugat să.l mai amân măcar o săptămână),nu a venit nici în ziua de astăzi,despre acel cetățean nu stiu decât ca locuia în Darasti(l.a adus o cunoștință care are un service auto si acolo s.au cunoscut si ei)....Vreau sa scot mașina de la taxe si impozite si va rog să.mi spuneți cum pot face acest lucru dacă nu mai am nici un document al masinii!?!?Multumesc

• Marius changed the title to Vreau sa scot un auto de la plata
  • Moderator

Problema asta nu are absolut nicio legătură cu poliţia, ori cu polişistii şi competenţele acestora. Mergi la primărie, pentru că acolo poţi rezolva problema.
Poliţia Română nu are nicio legătură cu direcţiile de taxe şi impozite. Obligaţiile de natură fiscală, colectarea acestora şi eliberarea documentelor justificative nu intră în sfera de competenţă a poliţiştilor, ori altfel spus, poliţia sau poliţiştii nu au nicio treabă cu taxele, impozitele, certificatele fiscale de la primării sau alte asemenea probleme. Mai mult, Poliţia Română nu mai are nici competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate încă din anul 2002, aspecte de care se ocupă DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule) instituţie aflată în subordinea autorităţilor locale, respectiv a prefecturilor.

• Upvote 1