Jump to content
POLITISTI.ro

Autoturism cu proprietar decedat


CristianAlex

Recommended Posts

Buna ziua! As dori daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Am un Cielo iar proprietarul masinii(tata) a decedat acum 4 ani, iar de atunci masina nu a mai fost scoasa in circulatie. Care sunt demersurile si actele necesare pentru ca eu sa pot merge cu ea din nou? Doresc sa mentionez faptul ca succesiunea nu a fost inca efectuata. Multumesc, o zi buna!

 

Link to comment
  • Marius changed the title to Autoturism cu proprietar decedat

Multumesc frumos, dar as mai avea o intrebare; pot sa fac succesiunea doar pentru masina sau trebuie sa fac si pentru casa(apartament), pamanturi si toate cele?

Link to comment
  • 7 years later...

Deci..tatăl meu vitreg a murit iar masina lui încă este pe numele lui, sora lui trebuie sa facă succesiunea pentru a putea trece masina pe numele ei.Pana atunci eu împreuna cu verișoara mea vitrega putem conduce masina?Masina are RCA,ITP,ROVINIETA valabilă.Un polițist de la rutieră ne a spus faptul fa este Ok sa conducem masina dar as vrea si părerile mai multor oameni…trebuie sa am certificatul de deces la mine sau ceva?..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.