Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Salut.

Momentan folosesc Windows 7 Ultimate 64bit, insa ma tenteaza sa trec pe windows 10. 

Nu m-am "jucat" deloc pe acest sistem de operare, si nici pe windows 8, nu prea stiu care e treaba cu ele.

Ceva pareri aveti? E fiabil, se gasesc drivere compatibile? Cat spatiu ocupa? (am ssd si partitia cu windows-ul este de 50 gb).

Foloseste cineva acest OS? 

Multumesc!

Link to comment

Salut, de mai bine de un an sunt in programul de testare a acestui OS(technical preview), m-am inscris si am primit pe loc sansa de a-l testa.E sensibil la diferite drivere sau soft-uri care iti imbunatatesc viteza memoriei RAM(din proprie experienta).In ultimele luni nu am mai experimentat niciun crash, ceea ce inainte mi se intampla instant dupa deschiderea calculatorului.
Are un sistem de diagnose foarte bun, mai ales in ceea ce priveste network-ul, isi face update singur gratuit pana pe 29 iulie, ultima luna in care il poti achizitiona gratuit.Sincer, mi-am instalat driverele singur, interfata e destul de prietenoasa zic eu, fata de windows 8 si 8.1, usor de utilizat, iti ocupa in jur de 20 de Gb pe sisteme de x64 biti, nu folosesc SSD ca sa iti pot spune ceva legat de asta.In principal sunt destul de multumit de el, doar e gratis nu?(glumita)
Te sfatuiesc sa mai ceri parerea si altora, atat utilizatori standard cat si testeri(technical preview).Astept intrebari si sper ca te-am lamurit cat de cat.

Link to comment
  • Member

Ruleaza foarte bine. Am trecut de la 8.1 la 10. Interfata e foarte prietenoasa. Cu mult mai simplificata, dupa parerea mea, fata de win8. Singurul program cu care am avut probleme, a fost winamp-ul. Mi se mai blocheaza din cand in cand. Il folosesc pe un laptop, insa am avut ocazia sa ma joc si pe o tableta cu win10. Acolo nu stiu ce sa zic, pentru ca nu su sunt utilizator de tableta. 

Link to comment
  • 1 year later...
  • Moderator

Deşi pare nu este un post menit să facă reclamă, ci doar un pont pentru cei ce doresc să aibă windows cu licenţă, legal, fără bătăi de cap şi alte asemenea probleme, la un preţ cât de cât rezonabil. Eu am cumpărat de pe acel website un serial de windows 10, în urmă cu aprox 1-2 ani, am descărcat kit-ul de pe website-ul oficial Microsoft şi am introdus seria primită pe mail, iar windows-ul mi s-a activat fără probleme. Îl folosesc şi în prezent, fără probleme, cu update-uri la zi ... "frumos, elegant, cât de cât". Iniţial am fost sceptic, când am văzut diferenţa de preţ şi am luat în calcul să pierd acei bani, dar nici vorbă, totul este cât se poate de ok.
Dacă ştiai de această posibilitate, atunci această postare nu ţi se adresează. Ea se adresează numai celor ce nu ştiau că îţi poţi cumpăra windows şi la un preţ decent, situaţie în care eu am fost.

Aici puteţi vedea un printscreen făcut azi pe website-ul respectiv care ca obiect principal de activitate vânzarea de jocuri pentru calculator, console, etc. 

Capture.PNG

 

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.