Jump to content
POLITISTI.ro

Motocicleta si categoria A2


adrian0110

Recommended Posts

Buna ziua,as dori sa stiu ce motocicleta/scuter (pana la cati cmc) pot conduce cu categoria A2,iar daca mi-as cumpara o motocicleta cu motor mai mare o pot limita si omologa fara probleme?

 

Link to comment
  • 6 years later...

Salut, este prima dată când postez pe forumul acesta deci nu știu cum merge treaba. Am o nelămurire în legătură cu motocicletele pentru A2. Vreau sa îmi o motocicletă care este limitată si in civ are 35kw, iar puterea inițială nu scrie nici in civ si nici în talon. Deci as putea sa o conduc cu categoria a2?

Link to comment
  • Moderator

Categoria A2:
- motociclete cu puterea maximă de 35 kW, cu un raport putere/greutate care nu depășește 0,2 kW/kg și care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale;

Link to comment

Pai daca puterea inițială nu îi scrisă in civ sau in talon de unde se știe că depășește dublu puterii sale?

Edited by Marius
PS: Te rog, să nu mai citezi întreaga postare imediat anterioară, pentru că e inutil și interzis de Regulament. Există posibilitatea menționării unui utilizator folosind simbolul “@“ înaintea numelui, dacă vrei să te adresezi unei anumite persoane.
Link to comment
  • Moderator

Inginerul de la RAR stabilește aceste date atunci când omologhează vehiculul, iar în carte se menționează un cod specific categoriei din care face parte.

Link to comment
  • Moderator

Codul respectiv e trecut în CIV, bănuiesc că e rubrica "Număr omologare de tip" dar nu sunt sigur. Oricum, cel mai indicat e să adresezi aceste întrebări celor de la RAR şi/sau Serviciilor de Înmatriculări. 

Link to comment
  • Active member
On 05.03.2023 at 17:07, odo a scris:

Vreau sa îmi o motocicletă care este limitată si in civ are 35kw, iar puterea inițială nu scrie nici in civ si nici în talon.

Despre ce motocicleta este vorba, concret ?

Marca, model, an ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.