Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme apărute la închirierea unui apartament

Cornelia12345

Recommended Posts

Buna ziua, 

Am nevoie de un sfat. Acum doua saptamani si jumatate am vizionat un apartament si i-am spus proprietarei ca vrem sa il inchiriem, cu doua conditii : sa modificam mobila din bucatarie si mobila din living sa o duca in alta parte, a fost de acord . Tin sa precizez ca la vizionare a venit cu copii care alergau prin casa . A cerut un avans , si a spus ca pleaca din tara pentru doua saptamani. Ne-a dat cheia apartamentului dupa ce am dat avansul cerut. Dupa trei zile am fost la apartament si am inspectat locuinta , am gasit foarte multe defecte  pe care la vizionare nu am putut sa le vad din pricina copiilor si mobila de living in acelasi loc. Am sunat proprietara sa ii spun ca m-am razgandit .. telefonul inchis. Am tot sunat si ziua urmatoare si era tot inchis, am trimis un mesaj sa ma contacteze. M-a sunat dupa doua saptamani. Eu nu m- am mutat in acel apartament pentru ca era un dezastru. Doamna nu doreste sa imi inapoieze suna de bani data avans iar eu nu stiu ce masuri as putea lua in momentul de fata. Us sfat ar fi de mare folos.

• Catalin changed the title to Probleme apărute la închirierea unui apartament
  • Moderator

Sfatul meu este să căutaţi un avocat specializat în litigii de natură civilă. Pentru că din ce povestiţi dvs. rezultă că este vorba despre un litigiu civil. Pentru recuperarea sumei de bani plătită cu titlul de avans, o să trebuiască să o chemaţi în judecată. Numai instanţa o poate obliga să vă restituie banii.

Edited by CITADELA
  • Upvote 1