- 0
Preschimbare permis suspendat
-
Similar Content
-
Preschimbarea permisului străin cu document similar românesc
By Marius ,
- preschimbare
- strain
- (and 1 more)
- 0 replies
- 18 views
-
OMAI 163 din 2011 - preschimbarea permiselor de conducere străine
By Marius ,
- permise straine
- strainatate
- (and 3 more)
- 0 replies
- 9,277 views
-
- 109 answers
- 82,662 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
VictorButa
Buna ziua,
Am permis de conducere vechi cu adresa pe orasul Iasi. Saptamana trecuta am avut un eveniment rutier si mi s-a suspendat dreptul de a conduce 60 de zile.
Sa nu ma duc la Iasi dupa permis, mi-am schimbat CI cu una in care am domiciliul in orasul Bucuresti. Am facut fisa medicala si m-am dus la DRPCIV sa fac dosar de preschimbare permis, pe baza dovezii inlocuitoare care este valabila 15 zile, pentru ca datele din buletin nu mai corespund cu cele din permis
Aici mi s-a spus ca nu se poate face dosar pana nu expira perioada de suspendare a acestuia si nu ma prezint la ghiseu cu permisul vechi. Din alte discutii cu alti oameni (nu sunt de competenta) am inteles ca totusi se poate face acest lucru; ma puteti ajuta cu un raspuns? Ma gandesc ca poate, din comoditate, nu au vrut sa ma ajute.
De asemenea, mi-am zis ca daca nu pot sa imi schimb permisul sa discut sa vad daca pot sa tina permisul suspendat in Bucuresti si sa nu mai fie trimis la Iasi avand in vedere ca domiciliul in CI este pe Bucuresti acum. Pt aceasta am fost Udriste si aici mi s-a spus la fel ca trebuie sa ma duc la Iasi sa dau examen si tot de acolo sa imi ridic si permisul. Daca am domiciliul schimbat permisul nu se ridica de unde am domiciliul?
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Victor
2 answers to this question
Recommended Posts