Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Accident rutier cu vătămare corporală ușoară


Mafaldo
 Share

Question

Bună ziua, am avut neplăcerea de a avea un accident rutier.Ieseam cu spatele din parcarea unei benzinării,moment în care am fost lovit de o altă mașină.Daunele la mașini sunt mici(stop stg. și bara spate îndoită).În mașina care ma lovit se mai afla 2 persoane.La fața locului au venit poliția,ambulanța,și serviciul de descarcerare.Pasagera ce se afla pe locul din dreapta,a mașinii care ma lovit a acuzat o durere la cap.Dupa controlul în ambulanță,pasagera a refuzat să meargă la spital.Am fost amândoi șoferi la poliție și am dat declarații și am dat asigurarea pt a-și repara mașina.Eu am primit amendă pt că am ieșit cu spatele din parcare și a fost vina mea. În cât timp poate face plângere penală pasagera împotriva mea?Sau în ce condiții? Menționez că pasagera nu prezenta nici o leziune sau vânătaie la controlul efectuat în ambulanță.Vă mulțumesc. 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Nu cei de la ambulanţă stabilesc dacă persoana respectivă a suferit sau nu vătămări corporale, aceste aspecte sunt stabilite de un medic legist de la I.M.L. Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Eu lucrez șofer profesionist în comunitatea Europeană, vin în țară odată la 3 luni.Cum pot afla dacă a depus sau când va depune (dacă va depune) plângere?Vă mulțumesc. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.