Jump to content
POLITISTI.ro

Accident rutier cu vătămare corporală ușoară


Mafaldo

Recommended Posts

Bună ziua, am avut neplăcerea de a avea un accident rutier.Ieseam cu spatele din parcarea unei benzinării,moment în care am fost lovit de o altă mașină.Daunele la mașini sunt mici(stop stg. și bara spate îndoită).În mașina care ma lovit se mai afla 2 persoane.La fața locului au venit poliția,ambulanța,și serviciul de descarcerare.Pasagera ce se afla pe locul din dreapta,a mașinii care ma lovit a acuzat o durere la cap.Dupa controlul în ambulanță,pasagera a refuzat să meargă la spital.Am fost amândoi șoferi la poliție și am dat declarații și am dat asigurarea pt a-și repara mașina.Eu am primit amendă pt că am ieșit cu spatele din parcare și a fost vina mea. În cât timp poate face plângere penală pasagera împotriva mea?Sau în ce condiții? Menționez că pasagera nu prezenta nici o leziune sau vânătaie la controlul efectuat în ambulanță.Vă mulțumesc. 

Link to comment
  • Moderator

Nu cei de la ambulanţă stabilesc dacă persoana respectivă a suferit sau nu vătămări corporale, aceste aspecte sunt stabilite de un medic legist de la I.M.L. Plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Link to comment

Eu lucrez șofer profesionist în comunitatea Europeană, vin în țară odată la 3 luni.Cum pot afla dacă a depus sau când va depune (dacă va depune) plângere?Vă mulțumesc. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.