Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Autorizatie pistol cu gaz expira?!!!


Cyp
 Share

Question

Am si eu o nelamurire?!!Pe autorizatia mea de pistol cu gaz nu apare nici o data de expirare ,doar emitere 20xx,deci sa inteleg ca nare data de expirare?!!ca eate akta categorie fata de bila de cauciuc,glont adevarat sau arma de vanatoare care sunt letale?!!si daca ar expira scrie clar ca politia trebuie sa trimita scrisoare de instiintare prin posta cu 1 2 luni inainte de exp pt reinoire,si cu un fel de luat la cunostinta....?!

Edited by Cyp
Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Faci confuzie între armele letale ( cu „gonț adevărat”:hmmmt:, în care sunt incluse și cele de vânătoare) și cele neletale în care sunt incluse cel cu gaze și cele cu bilă de cauciuc.

 De asemenea faci confuzie între autorizația pentru procurarea unei arme neletale cu permisul de armă și întrucât sunt un om care înțelege mai greu și nu am înțeles ce nelămuriri ai te sfătuiesc să citești amănunțit:

Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, republicarea 2 din Monitorul Oficial, Partea I, nr. 425 din 10.06.2014 (M.Of. nr. 425/2014) și

NORMELE METODOLOGICE de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, republicată, poate te vei lămuri singur. Scuze pentru faptul că sunt un om care nu înțelege terminologia folosită pe internet de genul„eate”, „akta”, e.t.c.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Mii de scuze,am un pistol pe gaz procurat in 2010 martie si inregistrat la politia capitalei,5 ani au trecut...foaia care o am eu la mana gen autorizatie ca detin asa ceva...este valabila?!sau ma trezesc cu dosar penal ?!Multumesc mult?!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ai citit cele două acte normative pe care ți le-am dat spre studiu? Scanează  „ foaia pe care o ai la mână, gen autorizație”, acoperă toate datele și posteaz-o să ne lămurim și noi ce ai la mână, că dinspre partea ta suntem în ceață rău de tot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.