Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda fara înștiințare


Zuzulina

Recommended Posts

Buna ziua, anul trecut (22.09.2015) am avut o mica neintelegere cu vecinul de la etajul superior iar acesta a solicitat un echipaj de politie. Mai exact aveam muzica pornita si aceasta l.a deranjat. La venirea politiei eu deja stateam la masa si petrecerea se "sparsese" deja. Cei doi politisti m.au legitimat, mi.au spus ca am o reclamatie, am inteles si am cooperat insa domnii erau destul de revoltati. Mentionez ca nu s.au prezentat iar dupa ce mi.au luat datele au plecat (desi in bloc pe acelasi etaj bubuia muzica si la un alt vecin). Iar acum dupa aproape un an de zile,m.am trezit la impozit cu o amenda de 10mil (nu am fost insiintata sub nicio forma de aceasta amenda, fiind din acea data de 22septembrie2015).  Doamna de la impozit mi.a spus ca,  contestatiile se depun in 30de zile insa eu nu am avut de unde sa stiu ca am amenda. Ce pot face?

Link to comment

Termenul de contestare a unui proces-verbal de contravenție este de 15 zile de la data luării la cunoștință și nu cred că nu ți s-a adus la cunoștință acest fapt. Acum trebuie să„marci banu„ Vorba rromânului.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.