ScanBlu Posted February 11 Share Posted February 11 Probabil ai fost sunat de cei de la Financiar din unitatea ta. Le-a venit baza de calcul de la Cimpina si ti-au comunicat telefonic ce ai de plata, procentual raportat la cat ai lucrat fata de 10 ani din angajament (cam 80%). Cuantumul sumei datorate pe an de studiu e calculat de aceasta institutie de invatamant (ca apreciezi ca e prea mare, numai cu ei poti lamuri detalii). Cred ca prima data te suna, sa stabiliti amiabil ca vrei sa platesti, iar daca nu doresti, probabil o sa iti faca informare scrisa. Nu te da nimeni in judecata, insa mi se pare caci daca nu platesti ce datorezi, te dau in debit la administratia financiara a locului tau de domiciliu. Link to comment
Membru Roby Posted February 12 Membru Share Posted February 12 Cu siguranță o sa fii acționat în instanta întrucât nu ti-ai respectat angajamentul semnat, acela care prevedea ca vei lucra 10 ani. Problema nu e ca ai fost înștiințat telefonic, probabil vei primi și citație scrisa. Va trebui sa ceri sa ți se prezinte defalcat, cheltuielile ocazionate de școlarizarea ta și atunci vei fi lămurit pe deplin. Link to comment
Stefan123456 Posted April 2 Share Posted April 2 Buna ziua, sunt politist de penitenciare, am fost incadrat acum doi ani din sursa externa, am urmat un curs de pregatire online pe o perioada de 3 luni , perioada de debut a fost una de 6 luni, doresc sa-mi dau demisia si nu stiu cat ar trebui sa platesc costul scolarizarii, am semnat angajementul ca voi ramane o perioada de 5 ani, unde ar trebui sa intreb? Cine imi poate da exact costul total al perioadei de ,,pregatire", fiind facuta la distanta. Multumesc anticipat. 1 Link to comment
Moderator Marius Posted April 2 Moderator Share Posted April 2 @Stefan123456, ai greșit site-ul. Acest site este dedicat polițiștilor din cadrul Poliției Române, care în realitate nu au absolut nicio legătură cu categoria profesională din care faci parte. Link to comment
Stefan123456 Posted April 2 Share Posted April 2 Ok, mersi mult, am intrebat poate stie cineva, am vazut ca site-ul se numeste Politisti.ro, nu angajati Mai.ro, scuza-ma nu credeam ca suntem impartiti pe caste, o zi buna sa ai. Link to comment
Moderator Marius Posted April 2 Moderator Share Posted April 2 Dacă nu ai aflat până acum, gardienii din penitenciare nu sunt poliţişti, chiar dacă relativ recent şi-au schimbat denumirea după modelul gardienilor publici de la primărie. 3 Link to comment
BAV Posted May 23 Share Posted May 23 Bună ziua!As vrea sa stiu dacă după 2 luni de școlarizare în cadrul Scolii de agenti de politie,îmi dau demisia/abandonez ,o sa am vreo obligație de plata a școlarizării pentru perioada respectivă?Mulțumesc! Link to comment
Membru Roby Posted May 23 Membru Share Posted May 23 Depinde dacă ai apucat și ai semnat acel angajament. Link to comment
Recommended Posts