andrei2016 Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Acum doua zile am fost oprit pe a12 in austria am fost supus unui etilotes iar valoare indicata de aparat era de 0.54 in aerul expirat mia fost retinut permisul de conducere pe loc am fost dus acasa de o masina de politie iara unul din politisti conducea masina mea vreau sa stiu ce pot face in acest caz nu miau dat amenda nu miau facut nimic altceva doar miau luat permisul am intrebat pentru cat timp dar nu au vrut sa imi dea detali ce pot face in aceasta situatie va multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted May 30, 2016 Moderator Share Posted May 30, 2016 Pentru început, citeste cu atentie regulile existente pe acest site si respectă-le! Vei afla că nu sunt permise postările scrise exclusiv cu majuscule, asa cum ai procedat. Am modificat eu textul, dar dacă vei continua în acelasi mod, postările nu vor mai fi aprobate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted May 31, 2016 Share Posted May 31, 2016 Caută un forum al polițiștilor din Austria și întreabă-i pe ei. Asta ne-ar mai lipsi să mai învățăm și legile din Austria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts