Jump to content
POLITISTI.ro

Mi-a fost retinut permisul de conducere în Austria


andrei2016

Recommended Posts

Acum doua zile am fost oprit pe a12 in austria am fost supus unui etilotes iar valoare indicata de aparat era de 0.54 in aerul expirat mia fost retinut permisul de conducere pe loc am fost dus acasa de o masina de politie iara unul din politisti conducea masina mea vreau sa stiu ce pot face in acest caz nu miau dat amenda nu miau facut nimic altceva doar miau luat permisul am intrebat pentru cat timp dar nu au vrut sa imi dea detali ce pot face in aceasta situatie va multumesc anticipat

Link to comment
  • Moderator

Pentru început, citeste cu atentie regulile existente pe acest site si respectă-le! Vei afla că nu sunt permise postările scrise exclusiv cu majuscule, asa cum ai procedat. 

Am modificat eu textul, dar dacă vei continua în acelasi mod, postările nu vor mai fi aprobate.

Link to comment

Caută un forum al polițiștilor din Austria și întreabă-i pe ei. Asta ne-ar mai lipsi să mai învățăm și legile din Austria.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.